Celebrity News

Elena Karaman i Jugoslav Karić: Buran razvod još burnijeg braka

Elena Karaman i Jugoslav Karić - buran razvod koji trese Srbiju. Jedan od najintrigantnijih parova u našoj zemlji po svoj prilici to više nije, nakon što su se pre nekoliko meseci i zvanično rastali, ali brojna pitanja ključna za razrešenje njihovog komplikovanog odnosa ostala su da vise nad njihovim glavama, poput sporne vile na Kosmaju koju oboje smatraju svojim domom...

Elena Karaman i Jugoslav Karić: Buran razvod još burnijeg braka

Traje ovo već neko vreme. Pri svakom novom tekstu koji domaći mediji, pa evo, uključujući i nas, napišu o aktuelnostima u odnosu intrigantnog bračnog para Elene (49) i Jugoslava Karića, pokušaji da proniknemo u suštinu te problematike sve više urađaju plodom, ali zvanične izjave oba pripadnika famoznog braka, potrebne za zaključenje onoga što izgleda svi već znamo, nekako izostaju.

Elena Karaman i Jugoslav Karić razvod: Na različitim adresama više od godinu dana

Saznanje da među supružnicima koji su zamalo stigli do petnaeste godišnjice ipak nešto ne štima već neko vreme, verovatno više nikoga neće ostaviti šokiranim. Priče o razvodu pomenutog para kolaju dovoljno dugo da je to poznato, ali sada nam stižu nove informacije koje navode da je razvod ne samo istinit epilog ove ljubavi, već i da se on uveliko dogodio. 

Da li je ovo definitivan kraj: Rastali se Elena i Jugoslav Karić?

Foto: Andreja Damnjanović

 

– Nadam se da ćete imati razumevanja što svoj život želim da sačuvam za sebe. Poštujem vaš magazin i možda ćemo u bliskoj budućnosti moći da sarađujemo, ali trenutno ne mogu ništa da izjavim – rekao nam je Jugoslav koji je u toj istoj nedelji proslavio i svoj rođendan.

Želje najbližih ljudi u njegovom životu stizale su pune ljubavi i podrške, mnoge su se odnosile na buduće poslovne prilike ali i na to da u emotivnom smislu najzad pronađe spokoj. Čestitali su mu svi, osim Elene. Ta njena tišina odjeknula je glasno. I ne samo da je taj događaj ignorisala, možda je namerno učinila upravo suprotno kada je u isto vreme objavila fotografiju sa svojim sinovima, uz komentar da su oni jedan tim. Očigledno je kome, prema Eleni, u tom timu ipak nema mesta, ali ono što za sada ostaje nepoznanica jeste koliko su loši odnosi u kojima se bivši supružnici nalaze.

Potres u porodici: Elena više nije Karić!

Elena Karaman i Jugoslav Karić buran razvod - Ljubav se jednostavno ugasila

Pre ili kasnije, oni će morati da budu dovedeni na makar minimalno pristojan nivo, budući da zajedno imaju sina Simona koji će zauvek biti ono što ih povezuje. Oni su, navodno, svom nasledniku objasnili zbog čega više ne mogu da budu zajedno, a Jugoslav je, prema onome što saznajemo, o razvodu lično obavestio oca Dragomira, strica Bogoljuba Karića, kao i sve druge članove svoje velike porodice. Pred njima, on je već neko vreme slobodan čovek, ali pred javnošću to još uvek nije rešio da bude. Ako već nije spreman, baš kao ni Elena, da pred svima iznese razloge kraha ovog braka, neki detalji ipak su odveć poznati. Ljubav se, naime, jednostavno ugasila, a Jugoslav nije mogao da okrene glavu od određenih postupaka svoje izabranice.

Ova dizajnerka enterijera, naime, već neko vreme svojim pratiocima na društvenim mrežama obraća se kao „lajfkouč“. Njene spiritualne poruke otkrivaju novu stranu Elenine ličnosti, ali problem je što je ta ista strana izgleda jednako nepoznata bila i Kariću. Premda se Elena nedavno pohvalila da za medije nije dala nijednu izjavu već pet godina, možda upravo ovakva poruka odgovara na sva pitanja postavljena ovih dana.

Šta je od svega toga razumeo Jugoslav, da li mu je jednako jasno kao i nama, ali nerazumevanje na međusobnoj relaciji ranije nije moglo da se sakrije.

U najnovijem broju magazian „STORY" koji je u prodaji do 29. decembar pročitajte još intigantnih detalja razvoda Elene i Jugolava

story

 

 

Komentari (1)

Loading
Milena

07:22 31.01.2021

Haha, trese Srbiju! Jaooo, a nijednog komentara... Hmm