Celebrity News

Sin Veljka i Bogdane doneo veliku radost: Emotivan trenutak za mlade roditelje

Sin Veljka i Bogdane Ražnatović doneo je veliku radost u njihov dom. Mali Željko je prohodao...

Sin Veljka i Bogdane doneo veliku radost: Emotivan trenutak za mlade roditelje

Veljko i Bogdana postali su roditelji pre gotovo sedam meseci, a njihov sin Željko danas je priredio pravo uživanje. Šestomesečni dečak napravio je prve korake, a ponosni otac sve je zabeležio kamerom svog telefona. 

Sin Veljka i Bogdane - Radost prvih koraka

Prelepa mama Bogdana, držala je svog naslednika ispod ruku i pomagala mu u svojim prvim i najvažnijim koracima. Srećna mama nije mogla da sakrije euforiju zbog ovog emotivnog trenutka, a tata Veljko s velikim oduševljenjem uzvikivao je: “Ko to tati šeta?”.

Kako bi ovaj magični trenutak pokazali svojim fanovima, Veljko je objavio video na svom „Instagram” nalogu...

Rođendan Veljka Ražnatovića koji se razlikuje od svih do sada

Instagram Printscreen Veljko Ražnatović

 

Sin Veljka i Bogdane - Čim sam uzeo dete u ruke, promenila mi se ravnoteža sveta i svemira

Uspešni sportista Veljko Ražnatović otkako je dobio sina, isticao je da roditeljstvo pruža osećaj koji ni sa čim ne može da se uporedi. Tako je svoj prvi kontakt sa sinom opisao kao nestvaran iako su mu mnogi pričali o tome. Ipak, i sam se uverio u ovaj čudesan osećaj. 

To može samo tata: Najslađe iznenađenje za sina Željka

 

 

Pričali su mi ljudi da će mi trebati dugo da se naviknem. Čim sam uzeo dete u ruke, promenila mi se ravnoteža sveta i svemira. Svi treba da pravite decu – kroz osmeh je poručio Veljko pa dodao: “Totalna promena, ne razmišljam više o sebi, totalno druga sfera interesovanja. Gledaš da budeš dobar primer i ostaviš dobar putokaz – rekao je za “Blic” Veljko koji se trudi da uz svoju lepšu polovinu nauči sve tajne roditeljstva i postane tata za primer.

Komentari (0)

Loading