Celebrity News

Modni svet zanemeo: Britanska manekenka Stela Tenan iznenada preminula

Preminula Stela Tenan u 50. godini, objavila je njena porodica. Poznata britanska manekena se u avgustu razvela od supruga Dejvida Lasneta nakon 21 godine braka.

Modni svet zanemeo: Britanska manekenka  Stela Tenan iznenada preminula

Vest da je britanska manekenka Stela Tenan iznenada preminula šokirala je modni svet, a pre svega njenu porodicu, koja je ovu tužnu vest objavila na društvenim mrežama.

- Sa velikom tugom objavljujemo iznenadnu smrt Stele Tenant 22. decembra 2020. godine. Stela je bila divna žena i inspiracija svima nama. Jako će nam nedostajati. Porodica moli za privatnost u ovim teškim danima. Detalji sahrane biće objavljeni narednih dana - stoji u zvaničnom saopštenju porodice preminule manekenke.

Preminula Stela Tenan, u avgustu se razvela od supruga Dejvida Lasneta nakon 21 godine braka

 

 

Stela, koja je inače unuka Endrua Kevendiša, vojvode od Devonšira, krasila je naslovne strane mnogih magazina među kojima je i “Vogue” . Sarađivala je i sa čuvenim modnim dizajnerom Karlom Lagerfeldom.

 

 

Stela Tenant, supermodel, u avgustu ove godine objavila je da se rastala sa suprugom Dejvidom Lasnetom nakon 21 godine braka. Iza sebe je ostavila četvoro dece.

 

Komentari (0)

Loading