Celebrity News

Ana Rajković: Imam dva dečaka, volela bih još dve devojčice

Ana Rajković o proširenju porodice govori sa mnogo usićenja. Ona sa golmanom Predragom Rajkoviće ima dva sina, a priželjkuje još dve ćerke.

Ana Rajković: Imam dva dečaka, volela bih još dve devojčice

Ana (24) i Predrag Rajković (25) žive netipičnim životom poznatih i bogatih mladih ljudi. Ne posećuju gradska dešavanja, nisu opterećeni statusnim simbolima niti žele da budu viđeni, već su svoj život podredili naslednicima.

Sina Relju dobili su pre nešto više od godinu dana, a Ana je u oktobru na svet donela njihovog drugog naslednika, kome je dala ime Tadija.  U roditeljstvu uživaju i priželjkuju još dece.

Ana Rajković o proširenju porodice govori sa mnogo usićenja

‒ Imam dva dečaka, a volela bih da imam još dve devojčice, to mi je nekako fora. Što se tiče imena, posle Relje i Tadije sam ostala bez inspiracije ‒  svojim pratiocima na "Instagramu" je rekla Ana, koja je nedavno za naš magazin "Story"  istakla da boljeg supruga od Predraga nije mogla ni da zamisli.

‒ Nisam mogla ni da maštam da ću naći ovakvog partnera, zaista. Nekog s kim ću se ovako i ovoliko slagati u apsolutno svim životnim stavkama. Ali, eto, imala sam sreće ‒ rekla je manekena, a i Predrag je presrećan svojim izborom.

‒ Oduvek sam maštao da imam baš ovakvu suprugu kakvu sam našao i srećan sam što je sa mnom. Ponosan sam što sam porodicu osnovao baš s njom ‒ bio je iskren golman.

.

 

Komentari (0)

Loading