Celebrity News

Krisi Tigen: Svaki pogled u ogledalo podseća me na ono što je moglo biti

Krisi Tigen nakon pobačaja ponovo živi život punim plućima. Međutim, svaki odraz u ogledalu podseća je na dane kad je bila trudna i to tome je odlučila javno da govori...

Krisi Tigen: Svaki pogled u ogledalo podseća me na ono što je moglo biti

Popularna manekenka krajem septembra izgubila je bebu na porođaju, a sada se ponovo dotakla ove bolne teme...

Krisi Tigen nakon pobačaja: Ovo sam ja! 

Poznata po tome što često ruši tabue, popularna manekenka ponovo se osvrnula na izgled svog tela nakon pobačaja. 

– Ovo sam ja i moje telo. Iako više nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podseća me na ono što je moglo biti – napisala je Krisi u opisu fotografije. 

Zahvalna što ima dvoje dece, ipak je otkrila da je frustrirajuće sve što joj se dogodilo...

– Frustrirajuće je, ali ponosna sam na to kako je ovo iskustvo uticalo na moje telo i um. Volim da budem trudna i mnogo sam tužna, ali istovremeno i srećna jer imam dvoje neverovatnih mališana koji svakim danom postaju sve više veliki-mali ljudi. Volim vas – napisala je Krisi koja se, po svemu sudeći, dobro oporavlja nakon ove porodične tragedije.

Krisi Tigen vadi silikone: Grudi su glupa, čudesna vreća sala!

Podsetimo se potresnog pisma i fotografija koje je objavila nakon smrti novorođene bebe...

– Šokirani smo i u dubokoj boli, kakvu nikada ranije nismo osetili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo svojoj bebi krv koja joj je bila potrebna, uprkos kesama i kesama transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikada ne odlučujemo o imenima svojih beba do poslednjeg trenutka. Ali iz nekog razloga ovog malenog zvali smo Džek. I tako će i ostati. Za nas će zauvek biti Džek. Toliko se trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek. Našem Džeku – tako mi je žao što si prvih nekoliko trenutaka života bio suočen s toliko komplikacija. Nažalost, nismo uspeli da ti obezbedimo dom u kom ćeš preživeti. Uvek ćemo te voleti. Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majls, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. Ne sija uvek samo sunce. U ovom najmračnijem danu plakaćemo i tugovati. Ali, zagrlićemo se snažno i zajedno proći kroz sve ovo.

Komentari (0)

Loading