Celebrity News

Kad se tuga krije iza osmeha: Gubitak o kom voditelj nerado govori!

Gubitak Srđana Predojevića - Poznati voditelj i njegova supruga Mirjana, 2012. godine pretrpeli su veliku tugu.

Kad se tuga krije iza osmeha: Gubitak o kom voditelj nerado govori!

Popularni voditelj Srđan Predojević koji svoj život čuva daleko od javnosti, u srećnom je braku s suprugom Mirjanom iz kog imaju dvoje dece - Stefana i Sofiju. 

Tragični gubitak Srđana Predojevića

Ličnost koja je na prvu osvojila simpatije gledalaca zbog svog šarmerskog osmeha, krije veliku tugu o kojoj do sada nije mnogo govorio u javnosti...

Mirjana i Srđan koji uživaju u skladnoj zajednici, izgubili su bebu 2012. godine. Voditelj koji je bio slomljen zbog strašnog gubitka, nikada javno nije govorio o ovom traumatičnom iskustvu, već je fokus stavio na svoju karijeru i suprugu kojoj je tada bio najveća podrška i oslonac...

Srđan Predojević doneo iznenađujuću odluku: Pogodite gde nastavlja karijeru?

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice - bilo je sve što je Predojević rekao tada za nedeljnik „Svet”.

Gubitak Srđana Predojevića potisnut duboko u srcu - Broje se samo srećni dani

Danas, Srđan Predojević uživa u svemu što mu je život pružio nakon ove tragedije. Smeh njegovih mališana i ljubav supruge Mirijane velika je nagrada nakon pretrpljenog bola. 

Na izmaku ove sumorne 2020. godine, Srđan uskoro započinje i novi projekat na televiziji „Pink”, a njegovu dugodišnju partnerku i kumu Jovanu Joksimović, zameniće Dušica Spasić. 

Srđan Predojević vraća se na velika vrata, a evo ko je nova Jovana

 

Komentari (0)

Loading