Celebrity News

Biljana i Janko Tipsarević: Bezrezervna podrška tajna uspešnog braka

Biljana i Janko Tipsarević u braku su čitavu deceniju i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Kako modna dizajnerka ističe, tajna njihovog uspešnog braka je u uzajmnoj podršci.

Biljana i Janko Tipsarević: Bezrezervna podrška tajna uspešnog braka

Poznata dizajnerka i supruga našeg tenisera Janka Tipsarevića poznata je po tome što je uvek elegantna i besprekorno doterana, ali sada je otkrila da vreme kod kuće provodi u – pidžami. 

– Non-stop sam u pidžamama kod kuće. Ali, nekada se moramo srediti i doterati samo zbog sebe. Ili zbog momka, muža, partnera. Ako ni zbog čega drugog, a ono da napravimo lepu fotografiju i divnu uspomenu, u inat ovoj teškoj godini. To je i moj predlog za Novu godinu, doterajte se čak i ako nigde nećete ići, ako ćete biti kod kuće kao i ja. Mi ćemo praznike provesti kod kuće, imamo malu bebu, pa ćemo nas četvoro uživati u našem domu – kazala je Biljana.

Istakla je da je poslednjih godina u trendu minimalizam, te se već neko vreme najviše kupuju njena odela.

 

 

 

– Moja garderoba uvek je u znaku vanvremenske elegancije i koristimo samo kvalitetne materijale. Na tome insistiramo. Naravno da u svakoj kolekciji imam i poneki trendi komad, ali cilj mi je da moju garderobu žene mogu da nose više puta, a ne samo jednom. 

Biljana je Bošku i Aleksandri otkrila i to da joj žene često na „Instagramu“ pišu i pitaju je kako je tako brzo smršala nakon trudnoće i kako sve postiže. 

– Nije sve onako kako izgleda. Ja sam žena kao i sve druge i prolazim kroz iste probleme, uspone i padove. Imam malu bebu kod kuće i često sam neispavana i umorna. Ali, moram da kažem da ja imam pomoć. Ima ko da mi čuva decu, inače bi sve što radim bilo teško izvodljivo. Razlika je u tome što ja ne volim da govorim o problemima, ja biram da govorim samo o lepim stvarima, jer previše je loših vesti svuda oko nas – kazala je Biljana Tipsarević u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. 

Biljana i Janko Tipsarević - modna dizajnerka je od početka braka sve obaveze preuzela na sebe

 

 

Priznala je i da se od početka zajedničkog života sa Jankom postavila tako da može – sve. 

– Od starta je bilo tako, ja sam sve preuzela na sebe i želela sam da mu u svakom trenutku budem podrška. I za mene je to potpuno normalno – rekla je Biljana.

Kada je reč o Janku, njegova supruga kazala je da radi punom parom i da otkako se povukao iz profesionalnog tenisa nije imao ni dan pauze. 

– Ponosna sam na njega jer je sve pripremio i o svemu je unapred razmišljao. Nije imao ni dana pauze. Više je nego ikada posvećen tenisu, čini mi se. Pravi programe za profesionalne teniske akademije i veoma je posvećen tome da pomaže našim mladim i talentovanim teniserima čije vreme tek dolazi – rekla je Biljana.

Komentari (0)

Loading