Celebrity News

Goga Sekulić: Stan u "Beogradu na vodi" kao baza za budućnost

Goga Sekulić stan u Beogradu kupila je sa suprugom Urošem kako bi imali svoju oazu kada iz Ciriha dođu u srpsku prestonicu.

Goga Sekulić: Stan u "Beogradu na vodi" kao baza za budućnost

Goga Sekulić, njen suprug Uroš i sin Vasilij Andrej žive na relaciji Beograd - Cirih, a budući da u Švajcarskoj imaju veliki stan, poželeli su da isto obezbede i u Srbiji.


- Goga sa mužem i sinom Vasilijem Andrejom živi na relaciji Beograd-Cirih. U Švajcarskoj imaju prostran stan, pa bi voleli i u Srbiji da imaju krov nad glavom. Odlučili su se za stan u luksuznom delu grada koji je još uvek u izgradnji. Zato su se nedavno u Beogradu sreli sa agentom koji im je dao ponudu za nekretninu u Beogradu na vodi - kaže izvor blizak pevačici.

Goga Sekulić stan u Beogradu kupila je sa suprugom Urošem kako bi imali svoju oazu u srpskoj prestonici

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga)

 

- Svideo im se dvosoban stan u zgradi koja je još uvek u izgradnji. Rešili su da ga kupe dok je još u "sivoj fazi" jer je tada kvadrat nešto jeftiniji. I raspored prostorija im se baš dopada. Goga i Uroš će imati svoju sobu, a Andrej će biti u dečjoj. Gogi se posebno dopao i pogled na reku koji se pruža sa terase, tako da je sigurna da su napravili dobar izbor. Gogi je najvažnije da obezbedi svog naslednika. Godinama je štedela i nije bacala pare na gluposti, već je čuvala za krupnije stvari. I njen Uroš dosta zarađuje u Švajcarskoj. Nedavno se ponovio novim automobilom marke "maserati", a sada je red došao i na nekretninu -  rekao je izvor za "Informer".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga)


Goga je ova saznanja potrvdila i navela da ona i Uroš žele da obezbede svog naslednika.

 

- Želimo da obezbedimo sina. Trenutno živimo na relaciji Srbija-Švajcarska i zato nam je bilo važno da kupimo stan u Beogradu, koji će biti naša baza u budućnosti - istakla je Goga

Komentari (0)

Loading