Celebrity News

Tanjina bitka za sinove i molitva koja joj daje snagu: Bože, vrati mi moju decu!

Tanjina bitka za sinove dobila je epilog. Pevačica je odlučila da tuži supruga, a molitva joj daje veliku snagu da u svemu istraje...

Tanjina bitka za sinove i molitva koja joj daje snagu: Bože, vrati mi moju decu!

Višemesečna borba kojoj se još uvek ne nazire kraj, dobila je tračak nade. Pevačica Tanja Savić odlučila je da tuži supruga Dušana Jovančevića.

Otkrila je da je datum za suđenje konačno utvrđen i da bez obzira na to što je prošla kroz veliku agoniju u proteklom periodu, sada konačno oseća olakšanje i veliku dozu pozitivne energije. 

Tanja Savić neutešna zbog suprugovih ucena, proživljava pakao: Ne znam gde će me zatvoriti!

Tanjina bitka za sinove - Da li će sve uskoro doći na svoje? 

– Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još toliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da pati. Ovo što je meni urađeno ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da im nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva za „IDJ”.

Pevačica veruje da će se situacija odviti baš u njenu korist i to vrlo brzo.

- Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni.

Tanja Savić: Sinovi su smisao njenog života i spremna je na sve da ih vrati

Tanjina bitka za sinove - S Dušanom se ne čujem, sve dobijam na „kašičicu”

Pevačica je konačno objasnila i u kakvom odnosu je sada s Dušanom...

S Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ga više ne zovem, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor s mojom decom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do deset minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim. 

Tanja Savić u suzama: Pismo koje je slomilo pevačicu

– Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome. Osećam prisustvo Boga gde god da sam i znam da me on čuva, kao i moju decu. To mi je najveći spas u svemu tome. Često se molim Bogu i idem u crkvu, pred spavanje se uvek pomolim: „Bože, samo mi vrati moje sinove” i kada se probudim, samo kažem: „Bože, kada će svanuti taj dan kada će oni da zaspe i probude se pored mene?” – pita se Tanja.

Komentari (0)

Loading