Celebrity News

Koja ste poznata ličnost prema horoskopskom znaku?

Zanimljivosti na temu astrologije uvek su interesantne za razbibrigu, te stoga danas vam donosimo nešto još zanimljivije. Saznajte koja ste poznata ličnost prema horoskopskom znaku...

Koja ste poznata ličnost prema horoskopskom znaku?

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odredite koja se poznata ličnost prema horoskopskom znaku i saznajte koje su to dobre i plemenite osobine za svaki navedeni zodijački znak. 

Ovan

Poznata glumica Tamara Dragičević ovan je u horoskopu koji je karakterističan po ogromnoj ljubavi prema porodici i svojim najmilijima. Ljudi rođeni rođeni u ovom znaku predodređeni su da se ističu i da budu primećeni.

Stil Tamare Dragičević je originalan, a šta baš nikada ne nosi

Bik

Muzička zvezda Seka Aleksić koja je rođena u znaku bika nebrojeno puta je tokom karijere pokazala da izuzetno dobro barata svojim emocijama a svoju karijeru dovela je do zvezdanog neba. Kao zemljani znak, pleni sigurnošću, pa samim tim veoma ovom znaku veoma važno da njegova porodica bude zaštićena od negativnih uticaja. Oni su odlični u stvaranju novca.

Blizanci

U znaku blizanaca rođena je Anica Dobra. Lepota i šarm osnovne su karakteristike svih ženskih blizanaca a ono što ih izdvaja od okoline je njihov specifičan smisao za humor. Britkost na jeziku takođe možete da očekujete od žena rođenih u ovom znaku. Ništa nije dosadno kada su blizanci u glavnoj ulozi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Rak

Popularna pevačica Goca Tržan dupli je rak u horoskopu. Ko prati Gocu Tržan upoznat je sa karakteristikama koje mogu da budu prepoznatljive za ovaj znak. Impulsivnost, oštroumnost ali i izražena emotivnost prednjače u odnosu na ostale osobine a emotivna strana raka izuzetno je jaka. Kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije.

Stidite se svog tela, dijete vam ne idu? Poslušajte sta Goca Tržan savetuje!

Lav

Najpopularnija diva Jelena Karleuša rođena je u znaku lava a sa ovim znakom dolaze ključne karakteristike - odlično funkcionisanje pod tenzijom, staloženost, ali bljuje vatru po potrebi.  Vatrenom i samouverenom lavu izuzetno je teško odoleti jer se sasvim i potpuno neprimetno podvuče pod kožu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Devica

Marija Kilibarda, poznata voditeljka izuzetne harizme i razoružavajućeg osmeha. Neki smatraju da su osobe u ovom znaku vrlo konzervativne i organizovane dok sa druge strane, najbolje žurke su upravo one na kojima je prisutna devica. Takođe, ovaj znak karakteriše i dubok smisao za humanost.

Vaga

Nataša Bekvalac, poznata pevačica i divna majka definitvno je pravi primer ovog znaka. Osnovne karakteristike vage su miroljubivost i pravičnost a sa tim u paketu dolazi i izražen intelekt i pronicljiv um.

Sestre Bekvalac majci za rođendan priredile iznenađenje koje dira u srce (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Škorpija

U znaku škorpije rođena je Ana Ivanović. Uspešna i smerna dama koja je uspela da spoji i karijeru i porodicu. Danas uživa u majčinstvu i u srećnom braku a osnovne karakteristike ovog znaka su strastvenost, prodornost i odlučnost.

Strelac

Svetlana Bojković, glumačka legenda, oduvek je bila svojevrsna po svom mirnom stavu. Karakteriše ih filozofski pogled na svet, veliku su sanjari i lutalice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Jarac

Emina Jahović, popularna pevačica kojoj je takođe karijera na vrhuncu, izuzetno je profesionalna. Kako kažu vrsni astrolozi, smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost. Jarac izizetno voli tradicionalne vrednosti.

Emina Jahović priznala: Nisam prebolela krah braka!

 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Vodolija

Branka Katić poznata glumica koju vole svi obožavaju, pravi je predstavnik ovoz znaka. Izuzetna energja koja prija ljudima u njenoj okolini razlog je više da bude voljena. Sa jedne strane su stidljivi i mirni, a sa druge, ekscentrični i energični.

Petar Đorđević

 

Ribe

Jelena Janković uspešna teniserka rođena je u znaku ribe a njen znak karakteriše jaka volje, snaga i razumevanje. Odlikuje se empatičnošću i izraženim emocionalnim kapacitetom.

U anketi obeležite koja ste poznata dama... 

Komentari (0)

Loading