Celebrity News

Suzana Jovanović je punih 15 godina čekala na ovo: Saša Popović joj je ispunio veliki san

Suzana Jovanović je punih 15 godina čekala da se ovo desi, a zbog svoje velike želje je morala da napustila Srbiju.

Suzana Jovanović je punih 15 godina čekala na ovo: Saša  Popović joj je ispunio veliki san

Suzana Jovanović muzikom je počela da se bavi jako mlada. Sa samo 14 godina  počela je da peva, ali kada je 1996. godine u jednom studiju upoznala Sašu Popovića, bivšeg člana grupe “Slatki greh”,  njen život se poptuno promenio.

 

 

Venčali su se godinu dana kasnije i Suzana je vremenom karijeru stavila po strani i uživala u srećnom porodičnom životu. Ipak, sada je, nakon 15 godina, odlučila da se vrati na muzičku scenu, a kako bi snimila spot za novu pesmu, s timom saradnika se uputila u Tursku. 

Suzana je u Antaliju povela čitav tim saradnika - šminkera, snimatelja, fotografa i reditelja spota Dejana Milićevića, stilistu, ukupno njih šestoro, kaže izvor pomenutog lista blizak pevačici. Oni su smešteni u jednom od najprestižnijih hotela, u kom odsedaju samo oni s dubljim džepom. Ipak, kako je trenutno zima, te je letnja sezona prošla, Suzana i Popović su prošli nešto povoljnije.


Saša Popović iskeširao je približno 20.000 evra za snimanje Suzaninog spota


Kako se dalje navodi, cena njihovog boravka iznosi nešto više od pet hiljada evra za celu ekipu. Ukoliko se uzme u obzir da celom timu treba da plati za njihov posao i dnevnice, Popović je i tu morao da se otvori, što je, po rečima sagovornika, oko sedam hiljada evra. Avionske karte od Beograda do Istanbula, a potom i do Antalije iznose oko 400 evra po osobi, što je 2.400 evra ukupno.

Suzana Jovanović i Saša Popović u ekskluzivnoj ispovesti za "STORY": Hteli su da nas razdvoje!

 


Interesantno je da je Suzana za veliki povratak angažovala i turskog manekena, koji takođe nije bio jeftin, ali i jednu devojku, koja je imala nekoliko scena.

 

Ona je za potrebe snimanja spota iznajmila i automobil, a po rečima sagovornika, sve ukupno je porodicu Popović koštalo oko 20.000 evra.

 

 

- Veliki povratak posle 15 godina. Dama, majka, super žena, naša Suzana Jovanović - napisao je Dejan Milićević u okviru jedne Instagram objave iz Turske.

Saša Popović za sada se nije oglašavao ovim povodom.

Komentari (0)

Loading