Celebrity News

Sloboda Mićalović: Skandal prave oni koji nemaju šta da ponude

Sloboda Mićalović skandal smatra jeftinim načinom za privlačenje pažnje onih koji ne mogu da se pohvale drugim kvalitetima.

Sloboda Mićalović: Skandal prave oni koji nemaju šta da ponude

Sloboda Mićalović ima veoma uspešnu karijeru, a iako je stalno gledamo u raznovrsnim ulogama, o njenom privatnom životu se jako malo zna. U srećnom je braku s kolegom, glumcem Vojinom Ćetkovićem, s kojim ima dve ćerke bliznakinje, Veru i Milu, a njihov živote nikada nisu pratili skandali.

I Sloboda i Vojin su karijeru izgradili iskljčivo napornim radom.  Glumica je  tokom gostovanja u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi", pored priče o saradnji sa Emirom Kusturicom, potvrdila da nije ljubitelj skandala i tračeva i da živi život van njih.

Sloboda Mićalović skandal smatra jeftinim načinom za privlačenje pažnje 

 

– Ja ne želim da živim skandal. Čini mi se da imam druge kvalitete da ponudim nego što je skandal. Mišljenja sam da ljudi koji prave skandal, nemaju šta da ponude, i žele, apriori. Mislim, žele. Koja god je njihov cilj, to je jedino sredstvo. Skandal –  rekla je Sloboda, pa dodala:

Sloboda Mićalović: Ćerke su promenile moj pogled na svet

 

– Meni je lako da napravim skandal. Znaš, mogu da napravim skandal. Evo, da polomim ovaj studio. Ali, zašto? Šta je poenta priče? Nema je –  istakla je glumica.

– Priča se o meni. O meni, ja ne želim da se priča u toj meri. I pogotovo ne na taj način. Nekako, želim da se o meni priča, ako je moguće, samo u ulogama. A nije..", objasnila je Sloboda.

Komentari (0)

Loading