Celebrity News

Stevan Piale za "Story": Porodica je moje utočište

Glumac Stevan Piale za "Story" otkriva da je zbog osmeha svoje mezimce u stanju da pomera stene, te otkriva da mu ne padaju teško neprospavane noći

Stevan Piale za "Story": Porodica je moje utočište

Zbog posledica koje je koronavirus ostavio po pojedine članove ekipe serije "Igra sudbine", glumac Stevan Piale (33) nije radio više od mesec dana. Slobodno vreme iskoristio je kako bi se maksimalno posvetio supruzi Uni i tromesečnoj ćerki Rosi, koja je postala centar njegovog sveta.

Zbog osmeha svoje mezimice Stevan ne krije da je u stanju da pomera stene, te otkriva da mu ne padaju teško neprospavane noći, dok neizmerno uživa da je hrani, kupa, presvlači i kada god je to potrebno, odmeni suprugu. Kratak odmor popularni dramski umernik iskoristio je i da napuni baterije, oko domaćinstva obavi poslove koji su ostali nedovršeni i povodom predstojećih praznika okiti dom. 

 Da li je istina da je Una htela da dekorišete i hodnik zgrade u kojoj živite? 

-  Lift je bio u pitanju. Ali ove godine smo se sveli samo na stan (smeh).

 

 

Ovo je prva Rosina Nova godina, imate li već u vidu kako ćete je obeležiti?

-  Budući da je moja supruga ljubitelj novogodišnjih praznika, što je i na mene prenela, Novu godinu ćemo dočekati u porodičnom duhu. 

Postoje li stvari kojih se po tradiciji jutro nakon dočeka pridržavate?

- Unina porodica gaji običaj po kom jutro posle otvaramo poklone, stoga ćemo nastaviti s tom tradicijom.

Poznato je da vi i supruga sami brinete o ćerki, dozvoljavate li ipak bakama i dekama da učestvuju u onoj meri u kojoj bi oni to hteli? 

-  Uglavnom smo sami. Zapravo, kada ja snimam, na Unu padne najveći deo posla. Porodice su tu, ali s obzirom na trenutnu situaciju, ne želimo da ih izlažemo riziku. 

Ko se od njih najviše trudi da razmazi unuku?

-  Svi su potpuno poludeli za Rosom, ali mislim da baka Nađa prednjači. Majka mi upadne u neku vrstu transa kada ugleda unuku i to je drži sve dok ne dođe vreme da se rastanu (smeh).

 

 

Na osnovu fotografija koje objavljujete na „instagramu“ zaključili smo da Rosa najviše likom podseća na vašu suprugu. Ima li vaš karakter? 

-  Bogami, mišljenja su podeljena. Čak i ja kada je gledam, čas vidim sebe, čas Unu. Možda je najtačnije Una rekla: "Kada se smeje, liči na mene, a kada je ljuta, ista je ti”. Šalu na stranu, ne znam da li uobražavam, ali mi se čini da smo Rosa i ja već počeli da gradimo odnos. 

Budući da vam neretko snimanja počinju u pet ujutru i završavaju se tek nakon 12 sati rada, šta mislite koliko će vam vremena biti potrebno da se vratite u štos? 

-  Izuzetno mi je prijao odmor. Pored druženja s mojim devojkama, iskoristio sam ga i da se oporavim. Sad kada su ponovo počela snimanja, jeste malo teško, ali lagano se vraćam obavezama. Volim svoj posao i onda mi sve to lakše pada.

Komentari (0)

Loading