Celebrity News

Nataša Bekvalac ispunila veliki san iz detinjstva

Nataša Bekvalac ostvarila san o kom je snivala još kao devojčica. Kraj godine je vreme za raznovrsne retrospektive, za podvlačenje crte i sumiranje bilansa.

Nataša Bekvalac ispunila veliki san iz detinjstva

Iz brojnih izazova s kojima se susretala, Nataša Bekvalac je izašla podignute glave.  Bez ustezanja je u javnosti govorila na temu porodičnog nasilja koje je doživela, kako bi svojim primerom probudila svest kod žena koje ćute i trpe. Iako od razvoda pokraj sebe nema emotivnog partnera, Nataša je srećna. 

 

 

- U četrdesete ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena. Imam dve predivne ćerke, stabilnu i uspešnu karijeru koja svih ovih godina ide uzlaznom putanjom, zdravu i stabilnu porodicu, predivne prijatelje, divne saradnike i kada bih poželela od života više, zaista bih se smatrala bahatom. Svi moji porazi za mene su bili najvažnije lekcije, a na kraju krajeva, sebe mnogo više volim i poštujem nego što sam to umela i činila ranije, rekla je Nataša koja ima još jedan razlog za radost.

Nataša Bekvalac ostvarila san o kom je snivala još kao devojčica

 

 


– Moja omiljena lutka. Barbie. S njom sam se igrala kao mala. Želela sam da živim taj san. Savršen ružičasti život... Ken i bar dve Skiperke... Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbie marila šta o njenom životu misli komšiluk. Probudi dete u sebi i živi život koji ti želiš – napisala je pevačica uz objavu koja je oduševila njene obožavaoce.

Komentari (0)

Loading