Celebrity News

Prva fotografija ćerke Ane Sević: Naslednica dobila ime koje se rimuje sa sestrinim

Prva fotografija ćerke Ane Sević raznežila je sve njene obožavaoce, a ime koje je odabrala za svoju naslednicu izazvalo je mnogo pažnje.

Prva fotografija ćerke Ane Sević: Naslednica dobila ime koje se rimuje sa sestrinim

Popularna pevačica Ana Sević 11. decembra je na svet donela drugo dete. Ćerku koju je dobila sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem dugo je priželjkivala, a posebno joj se obradovala starija sestra Lorena.

Ana je neposredno pred porođaj izjavila koliko je ćerka koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem srećna i da će upravo oba odbrati ime za sestricu.

 

 

- Lorena je oduševljena, ona je potpuno zrelo dete uvek bila, i za nju je ovo nešto sjajno. Razmišlja o imenima, osmišljava sobu i razgovaramo o tome non-stop. Jako joj se sviđa što će dobiti sestru, ali najbolji dojam će joj biti kad beba stigne . Meni je to jako slatko i apsolutno će joj biti odrešene ruke ako bude želela da ona odluči o imenu. Svakako nema bliže osobe od brata ili sestre, pa zašto da ona ne presudi kako će se zvati - rekla je Ana a sada i otkrila koje ime je ponela najmlađa članica porodice.

Prva fotografija ćerke Ane Sević raznežila je sve njene obožavaoce

Pevačica je prvu fotografiju svoje princeze objavila na “Instagramu” i konačno otkrila ime, koje su joj zajedno odabrali.

 

 

– Dobro veče svete, ja sam Sena Nedeljković – pisalo je u opisu fotografije.

Komentari (0)

Loading