Celebrity News

Ispovest i suze Jelene Karleuše u emisiji uživo: Sada sam oslobodila veliki teret koji sam nosila na srcu

Kada ona priča obično svi pomno slušaju šta ima da kaže, ali suze Jelene Karleuše nismo do sada imali priliku da vidimo. Barem ne u programu uživo.

Ispovest i suze Jelene Karleuše u emisiji uživo: Sada sam oslobodila veliki teret koji sam nosila na srcu

Prva asocijacija na pomen imena Jelene Karleuše je lavica, ona koja se ne boji da kaže šta misli i koja to govori ljudima u lice. Jaka i čvrsta, ni u jednoj situaciji je nismo videli pognute glave. Ipak, teške dve godine koje je ostavila iza sebe učinile su, kako je sama rekla, da poklekne ali samo na kratko. 

Da i lavica ume da zaplače gorkim i opasnim suzama kojih, kako je rekla, svako treba da se boji, pokazala je u emisiji Šok tok, kada je govorila o svojim životnim borbama. 

Njena najveća životna bol je gubitak majke Divne, koja joj je tokom celog života bila najveći oslonac. U svim teškim momentima zvezda vodilja joj je bila majka od koje je, kako je istakla, crpela snagu, ljubav. A onda je ona preminula...

printscreen/Tv Prva

 

 

–  Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Život ti nikad ne da ono što ne možeš da izdržiš. Ja sam izdržala, ali nažalost, jako je to sve uticalo i na moju porodicu i na moju majku koja je usred toga preminula – rekla je Jelena, koja usled naleta emocija nije uspela da zadrži suze, pa je zamolila voditelja Ognjena Nestorovića da puste reklame.

Suze Jelene Karleuše uzdrmale su Srbiju, a ona je priznala da je oslobodila veliki teret koji je nosila na srcu

 

 

– Hvala vam za ogromno interesovanje i gledanost, izvinite za suze. Za mene je ovo sve bilo oslobađajuće. Oslobađajuće jednog velikog tereta koji sam nosila u srcu. Ne znam drugačije sem iskreno. Ovo je bila godina koja je svima bila teška ali ja za svaku godinu života mogu tako da kažem... i zato nemam drugu opciju sem da idem dalje hrabro. Onako kako me je majka naučila i kako bi očekivala od mene. Ne znam šta mi je život pripremio u godinama koje slede ali ću se potruditi da ih živim onako kako ja hoću. Ne kako mi drugi nametnu. Potrudiću se da budem dobar čovek i da činim dobro, da praštam koliko mogu, da se smejem i plačem, da pevam i igram, da gledam moju decu kako rastu i da upijam svu ljubav... jer ja sam gladna ljubavi... Neka ostane moj trag u vremenu #alfa – napisala je Jelena na "Instagramu".

Jelena Karleuša ekskluzivno za „STORY” - Obukla sam najlepšu haljinu i nasmejala se sudbini u lice

Foto: MIloš Miletić

 

 

 

 


Pop diva Jelena Karleuša u otvorenoj ispovesti za magazin "Story" koju prate dva ekskluzivna editorijala, govorila je o stvarima o kojima je ćutala proteklih meseci.

 

Komentari (0)

Loading