Celebrity News

Rada Manojlović: U 2020. više sam vremena provela na groblju nego bilo gde drugo

Rado Manjlović slomljena je zbog godine koja mnogima od nas nije bila laka. Pandemija koronavirusa promenila nam je životne navike, ali i odnela mnoge drage ljude.

Rada Manojlović:  U 2020. više sam vremena provela na groblju nego bilo gde drugo

Godina koju ispraćamo bila je teška, neizvesna i po mnogo čemu specifična. Zato se mnogi raduju što nam stiže nova godina i sa njom novi počeci, nadamo se lepši. U red onih koji jedva čekaju da isprate 2020. godinu je i pevačica Rada Manojlović. Na pitanje sa kim se menjala na 24 časa odgovorila da bi pre zamenila godinu.

Rado Manjlović slomljena je zbog godine koja mnogima od nas nije bila laka

– Ne bih se menjala, ali bih menjala 2020. godinu, stvarno je bila preteška. Izgubila sam mnogo drage ljude, više sam vremena provela na groblju nego bilo gde drugo... Samo da se ovaj košmar završi što pre i da se više nikada ne ponovi ova godina", rekla je ona.

Rada Manojlović: Uplašena sam za svoj život

 

 

– Laka sam na suzama i mnogo sam plakala tokom cele ove godine i, nažalost, to nisu bile suze radosnice" dodala je Rada za "Star", a prenose mediji, dok je na pitanje šta bi poželela od Deda Mraza, poručila:

– Nije kliše, ali zdravlje, zdravlje, zdravlje, i ništa više. Kada ste zdravi, sve ostalo možete. I da se korona završi, pa da živimo i radimo normalno – bila je iskrena pevačica.

Komentari (0)

Loading