Celebrity News

Ceca Ražnatović: Treba mi neko da me voli kakva jesam, nisam 24 sata namunjena da bih nekog fascinirala

Emotivni život folk dive Cece Ražnatović oduvek je budio veliko interesovanje javnosti. Iako je javna ličnost koja je uvek u centru pažnje, emotivne izbore čuva samo za sebe.

Ceca Ražnatović:  Treba mi neko da me voli kakva jesam, nisam 24 sata namunjena da bih nekog fascinirala

Ceca Ražnatović je uvek inspirativna za medije. Iako je na sceni decenijama i s blistavom karijerom, čini nam se da o njoj znamo gotovo sve. Međutim, neke stvari iz privatnog života čuva samo za sebe.

Gostujući u novogodišnjem izdanju emisije “Sceniranje” Ceca je kroz suze progovorila o suprugu bez kog je ostala pre dve decenije.

– Nisam srela hrabrijeg čoveka u svom životu. Nije tačno da su ga se svi plašili, zašto bih se i ja plašila čoveka koga sam sama izabrala? Mislim, svi mi znamo koje on, nije on bio profesor muzike, niti ja živim u nekim iluzijama. Za mene je bio najdivniji, najtopliji otac na svetu, znači on može da bude ozbiljna konkurencija svim majkama, znam kako se brinuo o svoj deci, ja sam živela kao princeza na zrnu graška. Bili smo srećni jedno pored drugog – počinje priču o Željku Ražnatoviću.

Pročitajte: Ceca Ražnatović za „Story“: Nisam jaka kao što izgledam

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

– Ja bih volela da moja deca imaju oca i da smo se razveli, po cenu da ja patim, samo da moja deca odrastaju uz oca. Imao je greške u životu, nikad nije krio svoju prošlost. Svako kad tad odgovara za svoje postupke. Sve sam od njega naučila, razlika je bila između nas 22 godine. Oblikovao me je kao ženu, on se bavio mojim likom, uživao je u tome. Imao je vremena i za to pored svih obaveza. Čovek je prošao svet, radio na sebi. Uživala sam da se sredim za njega i pitala se da li ću njemu biti dovoljno lepa. Stalno je govorio kada se sredim: “Kako mi je žena lepa, ja sam najsrećniji čovek na planeti”. Bili smo kao dva golupčića, žao mi je, kratko smo bili zajedno, ali tih šest godina neko ne doživi nikad – govori ona o svojoj velikoj ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

– Uvek sam imala podršku u deci, oni ne vole da sam ja sama. Jednostavno, sami pravimo izbore. Nisam svih 20 godina bila sama, nisam eksponirala taj deo života, ali imala sam duge samoće. Najduže sam bila sama dve i po godine. Nije sreća samo imati partnera, nisam žena koja će po svaku cenu biti sa nekim, bolje biti sam nego sa bilo kim. Nikad nisam usamljena, imam divnu porodicu. Nisam žena koja može mehanički da bude sa nekim, izuzetno sam emotivna, treba mi neko ko će mi biti prijatelj, u svojoj kući sam i bez šminke, u pidžami, nisam 24 sata namunjena da bih nekog fascinirala, moraš da me voliš zaista onakvu kakva jesam – otkriva Ceca i kaže, da je najteži deo, kada su emotivne veze u pitanju, bar za nju, upoznati novu osobu.

Pročitajte:Anastasija Ražnatović- Mama je u cvetu mladosti, fenomenalno izgleda i volela bih da se uda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

– Žene sa javne scene teško stupaju u kontakt s ljudima. Mene može neko da upozna uz prijatelje, ne mogu tek tako da uđem u neki odnos, ljudi su spremni na sve i svašta, nemam luksuz da se igram sa svojim likom, delom i svojom decom, kako znam kakve su kome namere? Uvek sam bila na oprezu, čovek treba da misli na sve, ne postojim samo ja – kaže ona, a na pitanje o svom trenutnom emotivnom statusu ovako je odgovorila:

Ata Images

 

 

– Šta god da sam, ne bih rekla. Ne volim javno da pričam o tome, treba da čuvam to za sebe, to radim zarad sebe i svojih emotivnih potreba. Ja nisam žena kojoj neko po svaku cenu treba da pravi društvo. Ja sam se ovih godina trudila da bude nešto samo moje, ali da se desi, ne bih volela da se to provlači po medijima – zaključila je priču o svom emotivnom životu

Komentari (0)

Loading