Celebrity News

Drastična promena u životu glumice: Šeherezada spremna na veliko odricanje!

Šeherezada rastužila je sve njene fanove širom sveta. Kako je istakla, više nije spremna na velika odricanja, a evo koja je njena velika odluka koja će joj promeniti život...

Drastična promena u životu glumice: Šeherezada spremna na veliko odricanje!

U martu ove godine, Berguzar Korel i Halit Egenč dobili su drugo dete, pa se ne sumnja da je u njihovom domu bilo izuzetno veselo i razdragano i tokom prethodnih meseci. 

Šeherezada - Godina velikih preokreta

Nova 2021, godina dočekana je s velikim osmesima, ali i velikim odlukama. Šeherezada, omiljena turska glumica odličila je da karijeru neko vreme ostavi po strani i da se u potpunosti posveti svojoj poroidici.

Njen životni poziv bez obzira na sve draži kojima odiše, nosi i veliki teret. Naime, Berguzar je nedavno za turske medije rekla kako više ne može da radi istim intezivitetom.

Prednost sada daje svojoj porodici, zbog koje će, kako i sama ističe svoju karijeru privesti kraju...

- Nisam spremna na velika odricanja kao nekada. Želim što više vremena da provedem uz porodicu i da budem uz porodicu dok mi deca odrastaju - istakla je glumica koju prema pisanjima turskih medija, više nećemo gledati u televizijskim serijama. 

Šeherezada pokazala nesavršenosti posle porođaja, javnost na "Instagramu" je osudila!

Šeherezada - „Ćao” kilogramima

Novo poglavlje koje je došlo s ispraćajem stare godine, Berguzar Koler prepoznala je kao prekretnicu. Zbog enormnih kolograma koje je dobila u trudunoći, bila je na meti kritika, ali je i sama dolučila da je vreme za drastične promene. 

Nakon deset meseci, lepa turska glumica uspešno je izgubila suvišne kilograme, a na kritike koje su se obrušile na nju, odgovorila je jednostavno i s ponosom. 

- Sada sam spremna. Ušla sam u proces mršavljenja. Moje telo biće onakvo kakvog ga ja želim videti, tako ću biti srećna. Odlučila sam da se oprostim kilograma koje sam dobila u trudnoći, ali bez stresa. Želim da se rešim kilograma na koje moje telo nije naviklo i koji mi uzrokuju bol, ali ne žrtvujući svoje zadovoljstvo, svoje užitke! Više pokreta, tri obroka, puno vode, rana večera... I naravno, planiram da izbegavam šećer i gluten. Ako nađem vremena, podeliću s vama korisne savete - poručila je tada glumica.

 

Komentari (0)

Loading