Celebrity News

Prostrano imanje Sofije i Luke: Ovde će Aleksej načiniti svoje prve korake (VIDE0)

Imanje Sofije i Luka u Madridu uređeno je s ljubavlju i stilom, a osim elegantnog eneterijera sada smo videli i kako izgleda dvorište u sklopu njihove luksuzne vile...

Prostrano imanje Sofije i Luke: Ovde će Aleksej načiniti svoje prve korake (VIDE0)

Luka Jović i Sofija Milošević koji svoju životnu priču grade van granica Srbije, luksuzno imanje u Španiji uredili su s ljubavlju. 

Imanje Sofije i Luka - Dom najlepših uspomena

Nakon što su dobili sina Alekseja, preuređivanje toplog doma dobilo je sasvim drugu dimenziju. Sve je ušuškano, harmonično, toplih boja, a za sam enterijer i nameštaj bila je zadužena Sofija koja je svaku prostoriju uredila s velikim stilom. 

Luksuzna vila odiše elegancijom, modernim detaljima, a sada smo otkrili i kako izgleda prostrano dvoriše u kom svakodnevno borave sa svojim prijateljima i preslatkim sinom. 

Sofija Milošević i Luka Jović: Iskonska ljubav je pobedila!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CustFit (@cust_fit)

Na jednom „Instagram” nalogu osvanuo je snimak iz dvorišta, na kom Luka žestoko trenira za neke svoje buduće šampionske rezultate. 

Veliku površnu okružuje predivna okućnica i veliko stepenište, kao i ogromni bazen i ležaljke sa suncobranima. Iz dnevne sobe, Sofija i Luka imaju predivan pogled na zelenilo koje se pruža dužinom celog imanja. Osim toga tu je i uredno sređena trava, koja celom „projektu iz snova” daje prefinjen stil. Sigurno smo i da će baš na ovom travnjaku mali Aleksej uskoro načiniti i svoje prve korake. 

Sofija Milošević pokazala deo luksuzne vile, sve pršti od glamura (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Luka i Sofija - Venčanje u 2021. i veliko „DA” koje svi željno iščekuju

Njihova ljubav obeležila je godinu za nama, a kao što smo već i pisali, za Sofiju Milošević 2020. godina bila je dobitna. Osim što je postala majka, Sofija je verena i na ostrvu Kapri, a sam čin bio je propraćen gromoglasnim aplauzom. Luka i Sofija iz 2020. nose pregršt divnih uspomena, a mi im želimo da u 2021. godini ostvare ono što najviše žele - konačno izgovore sudbonosno „da”. Pa da i mi, zajedno s njima, uživamo u čarima ljubavi na koju će se večno zakleti jedno drugom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Komentari (0)

Loading