Celebrity News

Snežana Đurišić: Oslobodila sam se loše navike posle 12 godina

Snežana Đurišić liniju je dovela u red velikim odricanjem u ishrani, ali i redovnim treningom. Takođe, redovna je na tretmanima za negu kože.

Snežana Đurišić: Oslobodila sam se loše navike posle 12 godina
Snežana Đurišić liniju je dovela u red velikim odricanjem u ishrani, ali i redovnim treningom. Takođe redovna je na tretmanima za negu kože. 
 
- Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula  dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – rekla je Snežana i istakla da nije koristila pomoć nutricioniste već da sama jako dobro zna šta mora da izbaci iz ishrane.
 

Snežana Đurišić liniju je dovela u red velikim odricanjem u ishrani, ali i redovnim treningom

 

 

 
- Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista, mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obozavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine – kaže Snežana koja se nakon više od decenije odrekla nikotina.
 
- Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – izjavljuje za „Zdrav život“ Đurišićeva koja ne krije da posećuje komzetičke tretmane.
 
 
- S obzirom na to da sam neko ko je često pred televizijskim kamerama, što zahteva televizijsku i tešku šminku, često posećujem kozmetičara. Odlazim u salon gde imam određene masaže i tretmane koji zaista prijaju i koji su neophodni koži mojih godina. Inače sam neko ko voli da ugađa sebi, volim masaže i imam svoju maserku Biljanu – kaže Snežana i podseća na važnost očuvanja zdravlja.
 
 
- Zdravlje nam je ionako najbitnija stvar u životu, pogotovo sada. Kada je tu fizičko, tu je i mentalno zdravlje i spokojan duh, a ako nešto od ta tri zapustimo, ugrožavamo sebe. Imajući to na umu, nadam se da će ovo što pre proći i da ćemo se opet vratiti sebi – zaključila je Snežana.

Komentari (0)

Loading