Celebrity News

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Petra dobila mlađeg brata

Porodila se Jelisaveta Orašanin i na svet donela sina. Glumica je poslednje dane trudnoće provela u Italiji, a drugo dete je rodila u Bolonji.

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Petra dobila mlađeg brata

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić postali su roditelji drugi put. U njihovu porodicu stigao je dečak, kog je glumica donela na svet u Bolonji, u kojoj porodica živi zbog Miloševog sportskog angažmana.

 

Porodila se Jelisaveta Orašanin, ime naslednika još nije otkriveno

Kako piše "Objektiv"  i glumica i beba se osećaju odlično,a ime koje će poneti najmlađi član porodice Teodosić još nije otkriveno.

 

 

Podsetimo, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se u junu 2017. godine. Njihova ćerkica Petra rođena je u Los Anđelesu u februaru 2019. godine.

Porodila se Jelisaveta Orašanin, koja je nakon prethodne trudnoće otvoreno govorila o borbi da ostane u drugom stanju

- Više od svega želeli smo dete. Ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala. Podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster. Ali, danas imamo Petru. To je priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - rekla je poznata glumica u jednom intervjuu krajem prošle godine.

Komentari (0)

Loading