Celebrity News

Jovana Joksimović: Uloga u filmu kao veliki izazov

Za Jovanu Joksimović uloga u filmu o životu legendarnog Tome Zdravkovića bila je veliki izazov. Imala je priliku da tumači novinarku, ali pošto je bilo za potrebe filma, nije bilo tako lako kao u realnom životu.

Jovana Joksimović: Uloga u filmu kao veliki izazov


Za voditeljku Jovanu Joksimović nema nepremostivih prepreka. Tako se i u novi poslovni poduhvat upustila hrabro. Naime, ona u filmu o životu legendarnog Tome Zdravkovića tumači novinarku. Dragan Bjelogrlić je specijalno za nju pisao ulogu zbog čega je bila veoma uzbuđena.

- Meni je Bjela u jednom trenutnu rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam da li igram neku poznatu, a on je rekao: "Nepoznatu, ali nemoj da brineš." Došla sam na snimanje uzbuđenja i srećna. Videla sam odmah da mi je malo teksta. Željko je sve vreme mudro ćutao i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi -  objasnila je Jovana, koja je snimala scene s glavnim glumcem Milanom Marićem koji tumači Tomin lik.

Jovana Joksimović - uloga kratka ali zapažena

I Milan Marić bio je podjednako uzbuđen što je delio kadar sa poznatom voditeljkom

- Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, hteo sam da s njom odradim probu. Kažu mi: "Jovana uči tekst ceo dan." Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njena uloga tako mala uloga, ali dobro - preneo je "Kurir" Marićeve reči.

Jovana priznala da je gluma jako težak posao

Iako je imala priliku da tumači novinarku, a pošto je bilo za potrebe filma, nije bilo tako lako kao u realnom životu.

- Gluma je toliko težak posao... Trebalo je da budem neko ko ja nisam. Ne znam kako se glumci posle snimanja vraćaju sebi - bila je iskrena ona.

Komentari (0)

Loading