Celebrity News

Marija Klibarda: Prvo putovanje u Pariz obeležio nemili događaj

Marija Klibara prvo putovanje u Pariz neće pamtiti po lepotama grada svetlosti, već po jednom ne tako lepom događaju.

Marija Klibarda: Prvo putovanje u Pariz obeležio nemili događaj

Marija Kilibarda prvi put je posetila Pariz zbog jednog poslovnog angažmana koji je imala u prestonici Francuske. Kada je dobila honorar nakon uspešno završenog posla, voditeljka je otišla u obilazak grada. Međutim, uživanje u razgledanju prekinuo je susret s pljačkašem.

Marija Klibara prvo putovanje u Pariz neće pamtiti po lepotama grada svetlosti

Naime, voditeljka je otkrila šta se desilo, kao i da se tada fizički obračunala sa pljačkašem. -

- Kada sam prvi put bila u Parizu na jednoj "tezgi" zaradila sam u to vreme dosta novca. Neiskusko sam ih samo stavila u novčanik u torbu i otišla sa prijateljicom u šetnju po centru grada i bila fascinirana Ajfelovim tornjem. Dok sam ja tako gledala i njega, samo sam osetila kako me je neko snažno gurno s leđa i oteo mi torbu punu dokumentara i novca - rekla je Kilibarda u podkastu kod Galeba Nikačevića i dodala:

Pročitajte:Marija Kilibarda potvrdila sumnje - Zlikovac se negde prikrao i napao

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

- Trčala sam kao luda za njim, u jednom trenutku on je čak i bacio moju torbu, ali je uzeo novčanik. Bila sam srećna što sam makar dokumenta spasila, u to vreme bez pasoša i vize koju smo morali da imamo, nisam ništa mogla. Ipak, nastavila sam da jurim za njim i uspela sam čak i da ga uhvatim i skočim mu na leđa. Vikala sam da mi da novčanik. Međutim, on me je ujeo za ruku, ja sam od bola pala i uspeo je da pobegde - ispričala je voditeljka.

Komentari (0)

Loading