Celebrity News

Prava zver: Viktor Živojinović jedini u Srbiji ima ovakav automobil

Automobil Viktora Živojinovića proizveden je 2020. godine, ima 600 konjskih snaga i može da razvije brzinu od 250 kilometara na sat. U svetu ima samo 100 takvih u Srbiji jedan - Viktorov.

Prava zver: Viktor Živojinović jedini u Srbiji ima ovakav automobil

Lepa Brena uživa da ugađa svojim sinovima, pa je navodno i sada svog najmlađeg naslednika iznenadila skupocenim poklonom - najnovijim modelom BMW M5 F90, kog je platila čak 150.000 evra


- Automobil koji je Brena kupila sinu proizveden je 2020. godine i u celom svetu ima samo sto takvih. U našu zemlju je uvezen jedan - Viktorov. Kada je dobio kola, odlepio je od sreće - kaže za "Informer" izvor blizak porodici Živojinović.

 

 

Automobil Viktora Živojinovića ima personalizovane personalizovane registarske tablice

 

- Platio je 87.532 dinara da bi na tablicama pisali njegovi inicijali, plus je morao da iskešira novac i za redovnu registraciju, koja košta oko 270.000. Čim je registrovao kola, odmah ih je provozao. Oduševljen je kolima! Stalno bi se vozikao -kaže izvor i dodaje da je Brena posevetovala sina da bude oprezan za volanom.

 

 

- Taj automobil je prava zver! Maksimalna brzina mu je 250 kilometara na sat, ali može biti povećana i na 305. Prema zvaničnim podacima, taj model za tri, četiri sekunde može da dođe do stotke, a samo jedanaest sekundi mu treba da ubrza od nule od 200 kilometara na sat. S obzirom na to da je Viktor ipak klinac, koji ima samo 21 godinu, Brena je morala da obavi ozbiljan razgovor s njim pre nego što mu je dala ključeve u ruke. Upozorila ga je da mora da poštuje propise i da vozi obazrivo.

 

 

 

Komentari (1)

Loading