Celebrity News

"Story" otkriva: Ivan Ivanović tata po drugi put

Ivan Ivanović tata po drugi put, otkriva "Story". Ivan i njegova devojka očekuju bebu, budući da se Anja nalazi u poodmakloj trudnoći. Radosni par obavestio je samo članove svojih porodica i najbliže prijatelje, tako da su uspeli više meseci da sačuvaju lepe vesti od šire javnosti.

"Story" otkriva: Ivan Ivanović tata po drugi put

Ne bismo krivili one koji su zaboravili da poznati voditelj Ivan Ivanović (45) ima privatni život, pored svih bura i kontroverzi koje je poslednjih godina u domaćem javnom životu izazivao na profesionalnom planu.

Dok su se mediji uglavnom bavili njegovim burnim otkazom na “Prvoj”, pa kasnije nastavkom karijere na “Novoj S”, gde se i danas emituje njegova popularna tok-šou emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, ali i raznim tvitovima kojima je umeo da ustalasa javni prostor, dešavanja u njegovom emotivnom životu pala su u drugi plan. Možda, doduše, i zato što već godinama ona nisu bila naročito živopisna. Već četiri godine voditelj uživa u skladnoj romansi sa izabranicom Anjom Petrović, a vodili su je mirno, tiho i sasvim povučeno. Dok Ivan o toj vezi nikada nije mnogo govorio u intervjuima, sama Anja medijima nije želela ni da se predstavi, budući i da nije neko ko pripada javnoj sceni.

Ivan Ivanović tata po drugi put, radosni par obavestio je samo članove njihovih porodica i najbliže prijatelje

Ona je znala u šta se upušta ulaskom u vezu sa Ivanovićem, ali njihov dogovor je glasio da će njen život biti maksimalno zaštićen od javnosti. Srećni u svojoj privatnosti, do sada nisu ni pružali previše motiva za pisanja o njihovom odnosu, ali jedna vest to će promeniti. Naime, ovih dana njihova veza biće verovatno i najviše izložena od svog početka, a povod nije mogao biti lepši.

Kako “Story” saznaje, Ivan i njegova devojka očekuju bebu, budući da se Anja nalazi u poodmakloj trudnoći. Radosni par obavestio je samo članove svojih porodica i najbliže prijatelje, tako da su uspeli više meseci da sačuvaju lepe vesti od šire javnosti.

Instagram Ivan Ivanović

Iz prvog braka sa Zoricom Trivić ima sedamnaestogodišnju ćerku Stašu

 

Pored potvrđene informacije da je Anja u drugom stanju, nije nam poznato u kom je tačno mesecu, ali znamo da bi beba trebalo da stigne već za koji mesec. Ivan je na dan kada smo došli do informacije otputovao van zemlje, a kasnije nam kratko poručio da ne bi voleo da se o tome mnogo piše, kao i da nema zvaničnu izjavu tim povodom. Slavnom voditelju i komičaru ovo će biti drugi put da se ostvaruje kao otac, budući da već ima ćerku Stašu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Zoricom Trivić.

Staša je na pragu 17. rođendana i već je izrasla u pravu devojku, a sigurno će joj biti više nego drago da svom tati pomogne oko odgajanja brata ili sestre. Sa Ivanovom izabranicom Anjom njegova ćerka neguje vrlo lep odnos pa se svi zajedno raduju danima uzbuđenja u njihovoj porodici.

Celu priču pročitajte u najnovijem broju magazina "Story", koji je u prodaji do 19. januara

Story.rs

 

 

 

Komentari (0)

Loading