Celebrity News

Istina koja je tek sad otkrivena: Sanja Marinković i Vesna Dedić prekinule prijateljstvo dugo 25 godina

Sanja Marinković i Vesna Dedić prekinule prijateljstvo dugo dve i po decenije. Kako se nagađa, do zahlađenja u njihovim odnosima došlo je, između ostalog, i zbog jedne objave na „Instagramu”

Istina koja je tek sad otkrivena: Sanja Marinković i Vesna Dedić prekinule prijateljstvo dugo 25 godina

Ata Images

Koliko su Sanja Marinković i Vesna Dedić bile bliske, svedočila je i jedna šala koju je na njihov račun svojevremeno uputio voditelj Ognjen Amidžić. 


– Kad si već spomenula Vesnu Dedić, moram da te pitam da li između vas ima nešto više od prijateljstva? Na „Instagram storiju” svako veče vas dve zajedno, muškaraca nema na slikama – upitao je Ognjen Sanju, na šta mu je ona odgovorila:


– Mi majke, supruge, domaćice... Pa, družimo se, Ognjene – odgovorila mu je Sanja kroz smeh.

Sanja Marinković i Vesna Dedić prekinule prijateljstvo dugo dve i po decenije

Iako su jedna drugoj bile oslonac i podrška, domaći mediji nagađaju da je dugo prijateljstvo prekinuto jer je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu.

Pročitajte: Sanja Marinković - Moja godina puna suza i razočaranja

 

 

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom na to da nisam državni funkcioner, nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na „Instagramu” bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – potvrdila je Dedićeva.

 

Sanja Marinković i Vesna Dedić već godinu dana nisu u dobrim odnosima 

 

Sanjina priča bila je ipak malo drugačija.

-Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila.

Komentari (0)

Loading