Celebrity News

Milan Kalinić o svojoj Sandri: Moja žena je najzgodnija Beograđanka!

13/01/2021

Milan Kalinić zaljubljen je u svoju suprug kao i prvog dana, a sad je rekao i da je ona jedna od najlepših Beograđanki...

Milan Kalinić o svojoj Sandri: Moja žena je najzgodnija Beograđanka!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Milan Kalinić koji uživa u skladnom braku sa suprugom Sandom, istakao je da je zaljubljen u nju kao i prvog dana. Nakon petnaest godina ljubavi i dalje oseća isti žar, iako je priznao da nije uvek sve bilo sjajno. 

Milan Kalinić - Sandra je moj najveći prijatelj

Milan ne krije da je u braku imao teških situacija, koje su zajedničkim snagama prebrodili. U njoj vidi iskrenog prijatelja. 

- Naravno, bilo je i vrlo teških sekudni, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak “nenormalna pojava”… Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata posmatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima. Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“. S druge strane, misleća smo bića, socijalna, znamo da svoje nagone dovedemo u red, pa radimo i ono što se kosi sa iskonskim porivima - ispričao je glumac koji se potom osvrnuo i na izgled svoje supruge. 

Oni ovako rešavaju probleme: Milan Kalinić priznao da sa suprugom posećuje bračnog savetnika (foto)

Milan Kalinić - Moja supruga je top riba!

Milan je ponosan što pored sebe ima zgodnu ženu, ističuči da je ona jedna od najlepših Beograđanki u koju mnogi muškarci gledaju bez daha. To mu, kako kaže, imponuje dok je sve u granicama normale...

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - rekao je Milan ponosno. 

Dobar primer svojim naslednicima: Milan Kalinić otkrio šta je za njega IDEALAN ŽIVOT

Komentari (0)

Loading