Celebrity News

Ceca Ražnatović ima novog dečka a iznenadiće vas s kim je bio u braku

Novi dečko Cece Ražnatović izazvao je mnogo pažnje. Poznato je da pevačica privatni život ne voli da deli s javnošću, pa su fotografije s njenim novim izabranikom pravo iznenađenje

Ceca Ražnatović ima novog dečka a iznenadiće vas s kim je bio u braku

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme je u emotivnoj vezi s Bogdanom Srejovićem iz Beograda. Upoznali su se na rođendanu Cecine prijateljice, a iako su u početku skrivali vezu, od Nove godine su počeli zajedno da se pojavljuju i u javnosti.


– Od Nove godine su počeli zajedno da se pojavljuju, što svedoče i paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su s društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezu Ražnatovićeve.  

Privatna Arhiva

 

 

Inače, Bogdan se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom i veoma je uspešan u svom poslu. Ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Bogdan i Zorana su se razveli pre pet godina. Oni se danas odlično slažu, kako za „Blic” tvrdi izvor blizak paru, te se često viđaju, ponajviše zbog njihove naslednice.

 

 

– Bogdan i njegova bivša supruga su veliki prijatelji. Veoma se poštuju, a i njen sadašnji partner Saša voli da provodi vreme s njim na zajedničkim okupljanjima. Svaki put kad su zajedno uvek je tu dosta smeha – ističe izvor.

 

 

Komentari (0)

Loading