Celebrity News

Kako je najbolji frajer Holivuda potpuno propao

Niko nije ostao ravnodušan na njegov šarm, ali i isklesane trbušnjake, kada se pojavio u filmu „Džordž iz džungle". Ipak, 23 godine, koliko je prošlo od emitovanja ovog ostvarenja, učinile su svoje i danas najbolji frajer Holivuda izgleda zaista neprepoznatljivo

Kako je najbolji frajer Holivuda potpuno propao

Da je Holivud mašinerija u kojoj opstaju samo najjači, ali i oni koji imaju više sreće, pokazuje i priča nekad velikog zavodnika, glumca Brendana Frejzera.

Popularnost je stekao u ostvarenjima „Džordž iz džungle”, „Mumija” i „Povratak mumije”. Uprkos velikom uspehu, njegova karijera je doživela pad nakon čega se Brendan potpuno povukao iz javnosti.

U jednom od retkih intervjua otkrio je i koji je razlog za njegovu medijsku ilegalu.

 

Nekada najbolji frajer Holivuda danas izgleda neprepoznatljivo

 U jednom od retkih intervjua koji je dao za časopis "GQ" otkrio je kakvo iskustvo ga je navelo da okrene leđa blistavoj karijeri. Uticajni novinar Filip Berk, tada i predsednik HFPA (Hollywood Foreign Press Association), seksulano ga je zlostavljao zbog čega je godinama vodio bitku sa depresijom.

– Bilo mi je loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati – otvorio je dušu glumac, priznavši da je ovo ostavilo trajne posledice na njega zbog čega se borio i sa brojnim zdravstvenim problemima. Gotovo sedam godina bio je po bolnicama,a zdravstveni problemi ostavili su trag i na njegov fizički izgled.

Pročitajte i: Glumac Džerard Batler uslikan u šok izdanju!

Photo by Tibrina Hobson/Getty Images via Guliver

 

 

Brendan Frejzer vraća se na film u velikom stilu

 
Posle svega rešio je da se vrati glumi i to ulogom u drami „The Whale” režisera Darena Aronofskog, a mnogi mu već predviđaju i nominaciju za Oskara. 

Komentari (0)

Loading