Celebrity News

Kaja Ostojić: Činim sve da Nikolina ne ponovi moje greške

Kaja Ostojić koja je stavila tačku na pet godina dug brak, govori o svojoj novoj vezi, životu na dve adrese, otvorenom odnosu sa ćerkom, njenom školovanju i vaspitanju

Kaja Ostojić: Činim sve da Nikolina ne ponovi moje greške

Mada poseduje neverovatan vokal i harizmu svetske zvezde, igrom sudbine dogodilo se da je emotivni život pevačice Katarine Kaje Ostojić (37) postao daleko uzbudljiviji i živopisniji od profesionalnog. Uprkos brojnim hitovima kao što su “Lepa a sama”, “Htela bih”, “Promaja”, publiku je iz nekog razloga uvek više intrigirala njena privatnost. Sa 19 godina uplovila je u brak s Nikolom Dragojlovićem, s kojim je dobila ćerku Nikolinu.

Nekoliko godina kasnije pred matičara je stala s košarkašem Urošem Duvnjakom, 2014. udala se po treći put za Vita Lučentea (49), planetarno popularnog disk-džokeja koji nastupa pod imenom Džunior Džek, zbog kojeg se preselila u Belgiju, a nakon što je pretprošle godine i taj odnos okončala, sreću je pronašla pored hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića, s kojim danas živi u Francuskoj.

Ćerka Kaje Ostojić 18. rođendan provela u bolnici: Pevačica bila van sebe!

Foto: Boško Karanović

 

Budući da je u dogovoru sa bivšim izabranicima odlučila da njihovu zajedničku prošlost ostavi tamo s mirom, u otvorenom razgovoru nije želela mnogo da se dotiče ranijih emotivnih izbora, ipak priznala nam je da se ne kaje ni zbog jedne svoje odluke, čak i kada je za posledicu imala zapostavljanje karijere. Život je posvetila odgajanju svoje mezimice, koja je odlučila da školovanje nastavi u Briselu i uskoro planira da upiše studije medicine i biznisa.

Odgajana sam na tradicionalan srpski način po kojem je porodica uvek na prvom mestu. U periodu kada je trebalo najviše da se bavim karijerom posvetila sam se najmilijima, vodila sam se srcem i nijednog momenta zbog toga nisam zažalila. Kada pogledam u retrovizor, nameće se zaključak da sam protraćila veliki talenat, da je sve to moglo bolje i više, ali ko zna zašto mi je život namenio baš taj scenario. Osim toga, smatram da nije svako za estradni posao. Moraš da imaš određenu dozu ludosti, hrabrosti i spremnosti na odricanje. Da budeš kao nekakva “hobotnica”, rastrzana na 200 strana, koja ume jednako da se posveti i poslu i porodici. Ne umem to, nemam organizacione sposobnosti, puno se stresiram oko svega i volim da razmišljam isključivo o muzici i tome šta ću da pevam. Da bi uspeo na estradi, moraš da imaš ljude za svaki segment, takođe je potrebno da si uvek par koraka ispred svih, da razmišljaš o narednom potezu, što je za jednog umetnika vrlo opterećujuće. Lenja sam time da se bavim, odatle ovakav profesionalni rezultat.

Planirate li u narednom periodu na tome da poradite?

- Kada sam nedavno posle dužeg vremena došla u Srbiju, shvatila sam da sam nekim čudom u žiži interesovanja i spontano odučila da se odazovem pozivima za gostovanja i intervjue. Očigledno mi je univerzum ponovo naklonjen, što je u neku ruku podsticaj da se posvetim karijeri. Putem društvenih mreža delila sam muzičke kavere, jedan sam uradila i s Nikolinom, što je publika baš volela i komentarisala da je emotivan. Imam i par numera koje su u pripremi, trebalo bi uskoro da ih snimim, dok uporedo razmišljam i o privatnom biznisu vezanom za estetiku. Koronavirus nam je svima pokazao da ne možemo da se oslonimo samo na jedan posao, stoga ću svoje vreme posvetiti novim projektima o kojima promišljam već godinama.

Kaja Ostojić: Ne bih volela da mi ćerka bude pevačica

Foto: Boško Karanović

 

Da li ste i u donošenju odluka privatnog tipa jednako oprezni? Koliko se dugo u vama lomila odluka o razvodu od Džuniora Džeka?

- Nisam neko ko donosi odluke naprečac, odreagujem tako da to deluje ishitreno, ali činjenica je da se sve to kuvalo u mojoj glavi već neko vreme. Moje eksplozivne reakcije zapravo su posledica onoga što me već neko vreme tišti. Važno je da čovek sve proba pre nego što kaže kraj, borila sam se, ali epilog je takav. Ne bih volela mnogo da govorim o svom razvodu kako se neke stvari ne bi izvukle iz konteksta. Imam prećutni dogovor sa svim muškarcima s kojima sam ikada bila da našu zajedničku prošlost ostavim tamo s mirom i trudim se da to poštujem.

Nakon tri razvoda da li se vaše mišljenje o braku promenilo?

- Tokom godina i iskustva shvatila sam da papir kao takav ništa ne znači. Kada nema ljubavi, ne postoji način da se nacrta. Nemam fantazije po pitanju braka niti smatram da je on kruna ljubavi. Po mom mišljenju, to su deca.

Da li biste voleli da Mateu podarite dete?

- Nisam mnogo razmišljala na tu temu, ali ako se dogodi, dobrodošlo je i biće najveća radost, kao što je i Nikolina. Ona je moj najveći uspeh i ponos.

Koja je prednost toga što ste je dobili sa svega 19 godina?

- Tek sada se vidi ta prednost, jer sam ja još uvek mlada, a ona je dovoljno odrasla da mogu da se posvetim sebi i pustim je da iskusi život.

Ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina koji je u prodaji do 19. januara! 

Story.rs

 

 

Komentari (0)

Loading