Celebrity News

Jelena Karleuša brani supruga: Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato!

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić našli su se u fokusu zbog natpisa u medijima kako ju je fudbaler navodno prevario sa poznatom blogerkom i dizajnerkom kupaćih kostima...

Jelena Karleuša brani supruga: Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato!

Foto: Edi Adlan

U medijima je nedavno odjeknula vest da je Duško Tošić navodno u emotivnoj vezi s Anom Jovanović, bivšom ženom pevača Predraga Jovanovića Blizanca. Tim povodom oglasila se i Jelena Karleuša koja je demantovala celu priču ističući da je vreme da se ovakvim tračevima stane na put.

Ljubav pobeđuje i najgore tračeve - Jelena poručuje „dosta je bilo”!

Putem svog „Instagram” naloga, Jelena je stala u Duškovu odbranu nakon novinskih napisa o navodnoj prevari, rekavši da Duško pošten čovek bez mrlje i da joj je žao što je uvučen u ovaj začarani krug. 

- Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bilo - poručila je Jelena na svom „Instagram” nalogu. 

Ispovest i suze Jelene Karleuše u emisiji uživo: Sada sam oslobodila veliki teret koji sam nosila na srcu

Jelena Karleuša i ranije je istakla da ne poznaje dotičnu Anu Jovanović. Nakon što je ova vest odjeknula u javnosti, poznata dizajnerka oglasila se na društvenim mrežama i demantovala ovu vest, a repliku na njenu izjavu imala je i naša najpopularnija pop zvezda...

– Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje ime, i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci – a potom se Karleuša obratila i Jovanovićevoj:

- Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu i nije život - poručila je Jelena mirno...

Nagrada za bezbroj prolivenih suza: Duško ima jednu želju zbog koje se Jelena emotivno slomila!

Jelena je i ranije isticala da je Duško veliki džentlmen i kavaljer, a nakon dugogodišnjeg braka, dvoje dece i konstantnih spekulacija o njihovom razvodu, Jelena Karleuša jednom izjavom mnogima je zapušila usta – „Zauvek ću biti zaljubljena u svog muža”!

- U koga bih bila zaljubljena, naravno, u supruga. Ja sam udata žena i zauvek zaljubljena u svog muža. Duško je došao iz Kine, pa sam zbog veoma loših ljudi, velike mržnje i želje da se rasturi moja porodica, morala odmah da postavim slike, nadam se da je to smirilo besne pse – rekla je diva svojevremeno, ističući koliko se divi njegovoj smirenosti nakon napada na njihov život, intimu i brak... 

Komentari (0)

Loading