Celebrity News

Dom Jovane i Željka Joksimovića je danas ispunjen radošću

Jovana i Željko Joksimović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Sudbinski susret dogodio se 2008. godine kada su se oboje našli u ulozi voditelja Evrovizije.

Dom Jovane i Željka Joksimovića je danas ispunjen radošću

Jovana Joksimović, jedna od naših najlepših voditeljki, i Željko Joksimović, jedan od najuspešnih muzičara u regionu, već punih 13 godina ljubav čuvaju od svih izazova.

Otkako su zajedno vodili Evoviziju 2008. godine, postali su nerazdvojni. Kako su oboje kasnije otkrili, privlačnost je bila jaka i obostrana, te su odmah znali da su rođeni jedno za drugo. 

Pročitajte: Željko Joksimović - Imao sam sreću da me Jovana izabere

 

 

Kroz godine njihove emocije postale su jače, pa tako Jovana i Željko danas proslavljaju godišnjicu braka, odnosno, jednu od tri godišnjice – 20. januara, 2. februara i 14. septembra.

Jovana i Željko Joksimović proslavili devetu godišnjicu braka –   20. januara  2012. godine sklopili su građanski brak na Maldivima

 

 

Poznati par je 20. januara 2012. u tajnosti izgovorio sudbonosno “da” na Maldivima, čarobnom ostrvu na kom su proveli prvi zajednički odmor. Samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.

 

–  Reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januara, 2. februara i 14. septembra – rekla je svojevremeno za “Hello!“.Jovana, koja se 2014. godine i pred Bogom zaklela na večnu ljubav Željku, u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu. 

Danas su ponosi roditelji troje dece, sedmogodišnjeg Koste i trogodišnjih bliznakinja Ane i Srne

 

Komentari (0)

Loading