Celebrity News

Neda Ukraden : Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece strah?

Neda Ukraden je među mnogobrojnima koji su pružili podršku glumici Mileni Radulović u hrabrom istupanju i priznanju da je silovana s 17 godina. Ona je pored reči ohrabrenja, kao majka, postavila i pitanje roditeljima kako nisu uspeli da prepoznaju promene kod svoje dece.

Neda Ukraden : Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece strah?

Milena Radulović hrabro je istupila u javnost i priznala da je silovana sa 17 godina. Prema njenim rečima, to je učinio Miroslav Mika Aleksić, ugledni reditelj čiju škole glume je pohađala od 11. godine.Istupanjem u javnost želela je da zaštiti druge polaznice ove škole, a podrška je stigla od brojnih prijatelja, kolega i velikog dela javnosti. I pevačica Neda Ukraden pružila je podršku glumici i odala joj priznanje za hrabrost koju je ovim činom pokazala i sprečila da još neko doživi isto.

 Zašto je Milena Radulović krila strašnu tajnu punih 9 godina, ovo je odgovor!

– Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula paznju na licemjeran odnos u drustvu prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesrece ne smiju da iznesu jer će biti žigosane! Bravo jer si sprečila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve, započela je Neda, a onda i postavila pitanje roditeljima:

Prvo javno pojavljivanje Milene Radulović nakon šokantnog priznanja

 

 

 

– A kao majka pitam se a pitam i roditelje: Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg deteta?! Da li je želja da vam dete bude glumica, glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?! – zaključila je Neda.

 

Komentari (0)

Loading