Celebrity News

Kija ima novog dečka? Jak i uspešan muškarac osvojio je njeno srce

Da Kija Kockar ima novog dečka vest je koja se u medijima proširila brzinom svetlosti. Ko je muškarac za koga se pretpostavlja da je osvojio njeno srce, saznajte u nastavku...

Kija ima novog dečka? Jak i uspešan muškarac osvojio je njeno srce

Kija Kockar ima novog dečka, a njeno srce navodno je osvojio menadžer brojnih klubova i restorana u Beogradu Marko Gađanski, saznaje ekskluzivno „Informer”.

– Kija i Marko su se upoznali još pre sedam godina. Sretali su se po klubovima, a nedavno su počeli svakodnevno da se čuju i viđaju. Marko je pratio Kiju i tokom „Zadruge” i podržavao ju je, ali joj je tek prošle nedelje rekao za svoja osećanja, na koja ona nije ostala imuna, pa je pao prvi poljubac – kaže dobro obavešten izvor pomenutog lista i dodaje da se par zasad krije:

Kija Kockar sve oprostila Luni: Više je propatila ona nego glavni akter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

– Još ne žele da javnost sazna za njih jer su tek na početku veze. Dogovorili su se da krajem meseca odu zajedno na Zlatibor, pa ih možda tamo uhvate paparaci.

Marko Gađanski istakao je da su on i Kija veoma dobri drugari, ali je i mnogim Kijinim fanovima zagolicao maštu rekavši da se često viđaju...

– Kiju poznajem još otkad je bila stjuardesa. Prijatelji smo, baš se često viđamo. Ko zna šta će se desiti i da li se iz prijateljstva može roditi ljubav – rekao je Marko za „Informer”, a sličan komentar imala je i Kija:

– Rekao mi je da ste ga zvali! Družimo se godinama, dečko je slobodan i to je sve što ću vam reći – bila je kratka pevačica.

Kija Kockar stavljena pred zid istine - Evo čega se plaši neustrašiva pobednica rijalitija!

Da li mislite da je Kija u potpunosti prebolela Slobu Radanovića? 

Komentari (1)

Loading
Cvrle

13:20 22.01.2021

Pročitao sam samo naslov. Baš me briga što Kija Kockar ima novog dečka.