Celebrity News

Sin Seke Aleksić proslavio prvi rođendan: Mama i tata priredili pravu bajku (foto)

Sin Seke Aleksić danas slavi svoj prvi rođendan, a kao i uvek pevačica se poturdila da svojiim naslednicima ispuni svaki san i rođendan napravi pravom bajkom.

Sin Seke Aleksić proslavio prvi rođendan: Mama i tata priredili pravu bajku (foto)

Ata Images

Seka Aleksić majčinstvo smatra najvećim životnim darom u kom uživa svakog trenutka. Iako su ona i suprug Veljko Piljikić sedam godina čekali da se ostvare u roditeljskoj ulozi, smatra da se sve dogodilo u pravo vreme. Imaju dva sina: Jakova, koji ima četiri godine, i Jovana, koji danas slavi svoj prvi rođendan.

Zbog toga je porodični dom u Staroj Pazovi bajkovito dekorisan. Seka je za svog mezimca sve uredila, a tema njegove prve proslave je džungla.

Pročitajte: Seka Aleksić za "Story": Živim da sinovima obezbedim lep život

Seka je sinu uputila dirljivu poruku povodom proslave prvog rođendana

 -Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je okean i to ćeš sa godinama spoznati. Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani, da nije ljubav. Da je čuvas kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možes dodirnuti baš u zagrljaju. Zato te grlimo, nikada jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš, da verujemo u tebe sada isto koliko smo verovali u tebe i kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili udah. Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbedno verovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da verujemo još snažnije. Jovane, srećan rođendan. Veruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja, a ti si napravio prvi korak - napisala je ona na svom "Instagramu" uz fotografije iz porodičnog doma.

 Seka Aleksić majčinstvo smatra najvećim životnim darom i priželjkuje da njihov tim bude bogatiji za još tri člana.

– Osoba sam koja bi volela da ima puno dece, a kada su neke brojke u pitanju ne bih da se izjašnjavam. Ali, recimo kad zamišljam neku sliku moje porodice u budućnosti, zamišljam mene i supruga sa petoro dece –  rekla je nedavno Seka.

 .

Komentari (0)

Loading