Celebrity News

Ana Nikolić postaje doktorka, stiže joj i neočekivana pomoć

Pevačica Ana Nikolić želi da upiše medicinu i trenutno se priprema za prijemni ispit. Ona kaže da je oduvek želela da postane doktorka, a reakcije rodbine su bile raznovrsne.

Ana Nikolić postaje doktorka, stiže joj i neočekivana pomoć

Ata Images

Kada je Ana Nikolić rekla svojoj tetki koja je inače doktor u kovid bolnici, da želi da postane medicinski radnik ona se smejala. Nakon Aninog objašnjenja da je ozbiljna u svojoj nameri da upiše medicinski fakultet ona se nasmejala uz komentar "onda ću ja da budem pevačica". 

Pročitajte: Prvi susret Ane i Raste nakon četiri meseca: Emocije slomile pevačicu?


- Htela sam da budem doktorka od uvek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smejala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis. Rekla sam joj "Slađana, 6 godina ću dati za 3 godine". Mi smo u dobrim odnosima-  rekla je Ana za dnevni list "Novosti".


Pročitajte: Ana Nikolić suze nije krila: Mnogo me je maltretirao, često sam kući išla uplakana

 

Pevačica je naglasila da ne voli konflikte i da je srećna što ima dobar odnos prema Tarinoj baki jer je normalna i korektna.

-Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo neće nam ni puk vojske pomoći - objasnila je u emisiji "Premijera vikend specijal" 

 

Komentari (0)

Loading