Celebrity News

Bojana Krsmanović za "Story": Još uvek nisam spremna za dete

Bojana Krsmanović, poznata manekenka s inostranom karijerom otkriva da li je i dalje u emotivnoj vezi, koliko se na životnom putu susretala s predrasudama suprotnog pola zbog prirode svog posla i čime planira da se bavi kada okonča karijeru modela

Bojana Krsmanović za "Story": Još uvek nisam spremna za dete

Jedna od najprivlačnijih domaćih popularnih dama, manekenka Bojana Krsmanović (28), može da se pohvali dugogodišnjom uspešnom karijerom u Americi. Ni svetska pandemija koronavirusa nije ugrozila posao vrednoj lepotici, već je i dalje dobijala angažmane i čim je ponovo iz rodnog Beograda mogla da otputuje u Njujork, nastavila je da radi.

Uporedo s karijerom traženog modela, s rođenom sestrom Majom, tokom protekle godine razvijala je zajednički brend odeće. Za rad na porodičnom brendu markantna brineta kaže da joj predstavlja posebno zadovoljstvo. Budući da ponovo krajem meseca odlazi zbog posla u Njujork, nedavna proslava njenog rođendana bila je odličan povod da se vidi s dobrim prijateljima i obeleži svoj dan.

Da li je srećna što je rođendan provela u rodnom gradu,  kako je proteklo slavlje i s kim je provela svoj dan, otkrila je u razgovu za magazin "Story"

– Retko imam priliku da budem za svoj rođendan u Beogradu, uglavnom volim da otputujem za praznike jer inače nemam mnogo vremena da putujem privatno. Ove godine, s obzirom na situaciju, nisam mogla da napravim proslavu i rođendan sam provela u krugu najbližih prijatelja uz ručak. Bila sam srećna jer sam svoj dan provela družeći se s dragim ljudima i porodicom, uz omiljene specijalitete i što je sve bilo tako intimno.

 

 

Koliko ste već u Beogradu i dokle ostajete? Kako vam prolaze dani i koje su vam aktivnosti?

– Već sam mesec dana u Beogradu a krajem januara putujem za Njujork, gde već imam bukirane angažmane i gde ću boraviti narednih nekoliko meseci. Dane u Beogradu uvek provodim radeći na sebi, trenirajući i spremajući se za sledeće putovanje i poslovni angažman. Takođe, trudim se da se viđam s prijateljima jer znam da nećemo moći da se družimo duži period.

U kojoj ste fazi trenutno s modelingom i da li ima posla, a koliko ste posvećeni vašoj liniji garderobe, odnosno haljina?

– Obim posla u modelingu je generalno smanjen, ali ima slikanja i angažmana, samo što ograničenje putovanja otežava posao. Zbog toga imam više vremena da se posvetim brendu koji sam započela da radim sa sestrom. S obzirom na to da zajedno predstavljamo naš brend, još više mi se sviđa da se bavim tim poslom jer se konsultujemo oko svih stvari, što upravo naše obaveze i čini zanimljivijim.

Ima li nekih novosti kod vas na poslovnom i na privatnom planu?

– Planovi u januaru uključuju put na Maldive, gde imam poslovni angažman za brend kupaćih kostima, zatim idem u Njujork, a takođe spremam i novu kolekciju haljina. Trenutno mi je cilj da se maksimalno fokusiram na posao i da nadoknadim sve što sam propustila u prošloj godini.

Pročitajte: Bojana Krsmanović - Nije lako osvojiti moje srce

 

 

 Da li ste i dalje u dugoj vezi?

– Da, i dalje uživam u dugogodišnjoj vezi.

Javlja li vam se polako majčinski instinkt i da li jedva čekate da postanete majka?

– Ponekad mi se javi, ali još uvek nisam spremna za dete jer želim da se maksimalno posvetim karijeri još nekoliko godina.

Na kakve predrasude zbog toga što ste svetski poznati model nailazite kada dođe do toga da vam se neki muškarac udvara?

– Više puta sam čula da muškarci misle da su manekenke nepristupačne, kao i da ne mogu svi da prihvate njihova česta putovanja i odsutnost zbog prirode posla.

 

 

Da li se u vašem slučaju muškarci boje da naprave prvi korak?

– Nisam primetila to, mislim da mi muškarci prilaze kao i svakoj drugoj ženi i da nemaju nikakav strah.

Vidite li svoju budućnost u inostranstvu ili u Srbiji?

– Volim Beograd i mogu sebe da zamislim ovde, ali lako bih mogla da živim i u nekim gradovima Evrope ili Amerike, jer sam se putujući zbog mog posla zaljubila u mnogo gradova sveta.

Kako zamišljate život kada prestanete da se bavite manekenstvom?

– Šta god da budem radila, želim da se bavim nečim što volim i što će me motivisati da se radujem poslu. Trenutno imam modni brend, ali u budućnosti želim da se bavim još nečim i da isprobam različite poslove zbog mojih brojnih interesovanja.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading