Celebrity News

Posle tri meseca Rasta pušten iz pritvora

Rasta pušten iz pritvora nakon tri meseca po odluci Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Posle tri meseca Rasta pušten iz pritvora

Prvi osnovni sud u Beogradu danas je posle tri ipo meseca ukinuo pritvor Stefanu Đuriću Rasti.

Stefan Đurić Rasta uhapšen je 3. oktobra u popodnevnim satima u centru Beograda. Kod repera je, navodno, pronađeno nekoliko paketića nedozvoljenih supstanci. Policija je odmah pretresla i Rastin stan, gde je pronašla dodatnu količinu marihuane. Od tada reper je tri ipo meseca proveo u pritvoru iz koga je danas konačno izašao.

Ata Images

 

 

 

- Pritvor im je ukinuo sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, rekla je za Tanjug portparokla suda Bojana Stanković.

Ana Nikolić bila je podrška rasti sve vreme pritvora, a po dogovoru ćerkici su rekli da je tata na službenom putu, preneli su domaći mediji.

Povodom Rastinog boravka u pritvoru, Ana je nedavno govorila u "Premijeri Vikend Specijal":

- Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim  - rekla je ona.

Pročitajte:Prvi susret Ane i Raste nakon četiri meseca: Emocije slomile pevačicu?

 

 

Sada kada je Stefan Đurić Rasta na slobodi zagrliće ćerkicu posle tri ipo meseca, što je najveća želja koju je tokom svih dana u pritovru imao.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading