Celebrity News

Bratanice princeze Dajane otkrile nepoznate detalje o svojoj tetki

Do sada van javnosti bratanice princeze Dajane Amelija i Eliza Spenser otvorile su dušu i podsetile su se lepih i ružnih uspomena koje su delile sa svojim tetkom, čuvenom princezom.

Bratanice princeze Dajane otkrile nepoznate detalje o svojoj tetki

One su se pojavile na naslovnici britanskog magazina “Tatler” i u interjuu su pričale o svojoj tetki nikad prežaljenoj sestri njihovog oca grofa Čarlsa Spensera.

 

 

Bliznakinje su otvoreno pričale o tetki koje su izgubile kad su imale pet godina.

- Uvek smo je gledale i doživljavale samo kao svoju tetku. Odrastajući u Južnoj Africi, zaista nisam znala koliko je značajna u svetu sve dok nisam odrasla- rekla je Eliza, koja je Lejdi Di opisala kao neverovatno toplu osobu punu ljubavi.

 

Deca su je obožavala

 

Ona je dodala da se tetka uvek se trudila da se poveže sa njima, spusti se na isti nivo. -Imala je neverovatan talent za čitanje dečijih srca. Sva deca su je obožavala. Kada je napustila ovaj svet, shvatila sam značaj gubitka nje kao ličnosti u svetu, tužno je objasnila.

 

 

Spasila nam je život i privatnost

 

Bratanice princeze Dajane su se osvrnule i na incident koji se desio kada su šetale sa tetkom na plaži. Ni od kuda se pojavio paparaco, koji je nasrnuo na njih i skoro je srušio jednu od sestara.

-Dajana je reagovala smireno, pametno i promišljeno. Mi nismo imale pojma šta se događa. Cela situacija mogla je da se zavriši prilično zastrašujuće za nas, budući da smo bile tako mlade i da nismo razumele šta se dešava. Ali naša tetka je to pretvorila u igru rekavši nam da se takmičimo koja će prva doći do automobila. Mi smo naravno počele da trčimo koliko su nas noge nosile, ne sluteći da nas ona zapravo spasava.

 

 

Bliznakinje ističu da dugo niko nije znao da im je princeza tada spasila život i privatnost. -Bilo je neverovatno kako nas je zaštitila da se osećamo sigurno i da nemamo strah. U to vreme nismo imali pojma šta je radila', zaključile su.

Komentari (0)

Loading