Celebrity News

Zoi za "Story": Ljubav ne bira pol

Zoi za "Story" otkriva da poseduje muški karakter i mozak, priznaje da, kada je dokona, ume da bude vrlo pakosna i maliciozna i objašnjava da se u emotivnom smislu najviše savetuje s tetkama

Zoi za "Story": Ljubav ne bira pol

Pevačica u usponu Sara Šekularac (22), koja se publici predstavlja pod umetničkim imenom Zoi, objavila je numeru “Đavoli” za koju je uradila i spot. Na vrlo neobičan način mlada umetnica i njen tim prikazali su unutrašnju borbu čoveka sa žudnjama, proždrljivošću, a atraktivna Novosađanka, poznata i kao sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac, otkrila nam je da se s pomenutom vrstom preispitivanja lično najčešće susreće kada je besposlena.

Želja joj je da izgradi karijeru na koju će biti ponosna i na dobrom je putu da te snove i ostvari. U muzičkom smislu ugleda se na američke i kineske bendove, dok joj se istovremeno dopada i njihov futuristički stil odevanja. Koliko novca troši na garderobu, kako se bori s viškom kilograma i da li je posesivna u ljubavi, otkriva za naš magazin.

Jedan od komentara na vašu novu pesmu i spot glasi “Kako bolesno, sviđa mi se”. Da li ste baš te emocije hteli da izazovete kod publike?

- Očekivali smo i burnije reakcije, ali nismo imali konkretan cilj. Želja nam je bila da tematiku teksta vizuelno ispratimo kako smo mislili da je adekvatno, tačnije kako je reditelj Ljuba to doživeo.

Šta najčešće budi “đavole” u vama i razlog je vašeg nezadovoljstva i, kako ste kazali, malicioznih komentara upućenih drugima?

- Dokolica uglavnom pokreće sve loše kod mene. Dok sam uposlena, sve je super, stoga se trudim da imam što manje vremena za gluposti.

 

 

Osim u pesmi gde tvrdite da nikada niste “bili ljubav”, vi ste svojevremeno izjavili da ni privatno nikada niste bili zaljubljeni. Da li se u međuvremenu to promenilo?

- Umem da se zaljubim dva puta nedeljno, ali na kraju dana shvatim da je to neka samoproizvedena kratkoročna euforija, a ne ljubav. Možda sam se jednom stvarno zaljubila, a možda ni tada. Ne znam. Mnogo mi je sve to kompleksno, kao i moje emocije koje mi često nisu jasne. 

 Da li se pored leptirića u stomaku u vama istovremeno budi i posesivnost?

- Kažu da sam generalno teška osoba, što nije da nije istina, ali mislim da u emotivnom smislu stvarno nisam. Ako postoje poverenje i kompatibilnost, nema potrebe za time.

Kao neko ko je u porodici okružen jakim ženama različitih emotivnih iskustava, šta vam je jasno da je u odnosu neophodno da postoji, a preko čega nikada ne sme da se pređe?

- Bez poverenja se ne može, isto tako verujem da nikada ne bih mogla da pređem preko prevare. Mada, nikada se ne zna. Čovek kada nekoga voli, spreman je da žrtvuje dosta toga, pogotovo ako su tu umešani brak, deca.

Pročitajte: Zoi - Ne tražim savete od tetke Nataše jer sam labilna ličnost

 

 

Iako u šali tvrdite da vaša tetka, pevačica Nataša Bekvalac, nije neko od koga bi trebalo da tražite emotivne savete, s njom i mlađom tetkom Kristinom ipak najradije razgovarate na tu temu. Učite li na njihovim ili svojim greškama? 

- S njima razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid pre no što se osvesti.

Da li vam smeta kada konstatuju da ste za jednu ženu previše muževni?

- Posedujem dve strane ličnosti i biram u kom momentu će koja prevladati. Istina je da imam muški mozak i karakter i ne znam kako da se osećam tim povodom (smeh). 

 Da li vam se ikada u emotivnom smislu dopala neka žena?

-  Trenutno me ne interesuju ni muškarci ni žene, ali svakako da mislim da ljubav ne bira pol.

Ceo intervju sa Sarom Šekularac Zoi pročitajte u najnovijem broju magazina Story, koji je u prodaji od 27. januara

 

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading