Celebrity News

Jelisaveta i Miloš spremni na veliki korak: Šta planiraju Teodosići?

Jelisaveta i Miloš uživaju u najlepšem periodu života. Početkom godine njihova tročlana porodica dobila je sina Bogdana, a sada su spremni u na jednu veliku promenu.

Jelisaveta i Miloš spremni na veliki korak: Šta planiraju Teodosići?

Zbog poslovnog angažmana košarkaša Miloš Todosića preseljenje porodice je bilo neminovno, oni su navodno, odlučili da se presele u Bolonju  gde planiraju da kupe kuću.

Bračni par Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin planiraju da kupe kuću u ovom industrijskom i finansijskom centru, budući da poznati košarkaš igra za bolonjski klub Virtus.

 

Kako se dalje navodi, glumici i košarkašu, koji već duže vreme žive u prestonici pokrajine Emilija-Romanje, Bolonji, naročito im se dopada to što ovaj grad ima najveću sačuvanu staru gradsku četvrt u ovoj zemlji. Stari deo Bolonje ukrašen je brojnim srednjovekovnim tornjevima i natkrivenim arkadama duž svih većih ulica.

Bolonja je grad bogat istorijom koji može da se pohvali i najstarijim univerzitetom na svetu, koji je osnovan 1088. godine. Teodosićima se ovo posebno dopada, jer planiraju školovanje njihovih naslednika u budućnosti.

Jelisaveta i Miloš u Bolonji grade svoju oazu

Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da se skuće upravo upravo u Bolonji, gradu koji će biti njihova životna baza. Pošto u Srbiji imaju nekretnine i porodice im tu žive, često će dolaziti u svoj grad, prenosi dnevni list “Kurir”.

 

 

Jelisaveta Orašanin je komentarisala italijanski mentalitet koji je iznenadio:

- Italijani su preležerni, preopušteni, ne mogu to da izdržim. Ipak, dobro je što vrlo retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo nauči. Dopadaju mi se njihovi porodični rituali, od 14 do 17 sati je pauza za ručak i to svi poštuju. Lepo je da imate vreme rezervisano za porodicu, da zajedno doručkujete, ručate i večerate - rekla je glumica Jelisaveta.

Ni Jelisaveta ni Miloš za sada nisu komentarisali ove navode.

Jelisaveta preko prijatelja upoznaje poznate režisere

Jelisaveta Orašanin je trenutno na porodiljskom bolovanju, ali čim se situacija s korona virusom bude stabilizovala, i kad beba malo poraste, ona će se vratiti glumi. Kako piše pomenuti list, interesantno je i to što je ona preko supruga i prijatelja uspela da upozna reditelje i producente u Italiji koji su i te kako zainteresovani da s njom sarađuju na novim filmskim projektima.

 

 

Jelisaveta i Miloš, podsetimo, imaju ćerku Petru, koja ima dve godine, i sina Bogdana, koji je rođen 8. januara ove godine.

 

Komentari (0)

Loading