Celebrity News

Bolestan Ivan Bosiljčić: Svi nastupi otkazani

Autor: | 06/02/2021

Glumac Ivan Bosiljčić objavio je na društvenim mrežama da otkazuje sve nastupe jer je saznao da je zaražen korona virusom.

Bolestan Ivan Bosiljčić: Svi nastupi otkazani

Ivan Bosiljčić je zbog zaraze virusom morao da otkaže sve predstave koje su bile planirane u predstojećem periodu.

 

 

- Dragi moji, večerašnja predstava u Madlenianumu moraće da prođe bez mene. Kao i "Naše veče" 14.februara u Kombank dvorani i moje pozorišne predstave planirane za ovaj mesec.

 

 

On je naglasio da ima simptome ali da se o njemu staraju dobri lekari.

-Test na kovid mi je pozitivan, u toku narednog perioda oporavljaću se u kućnoj izolaciji. Imam simptome, pod nadzorom sam dobrih lekara - napisao je glumac, pa dodao:

- Izuzetno mi je važno da niko od preko 30 kolega sa kojima sam svakodnevno bio na probama u Narodnom pozorištu, Madlenianumu i Kombanku nije zaražen. Takođe, moji ukućani su zdravi. Hvala vam na razumevanju. Da se uskoro vidimo u zdravlju. Čuvajte se.

 

 

Inače glumac Ivan Bosiljčić živi u skladnom braku sa pop zvezdom Jelena Tomašević Bosiljčić. Iz te ljubavi dobili su ćerkicu Ninu (8).

Ivanovo preseljenje u Moskvu zbog posla, s lakoćom su prihvatili, i to okrenuli u sopstvenu korist. 

 

 

Pandemiju korona virusa takođe su prihvatili bez fatalizma i preteranog straha. Porodične dane provode bez tenzija, u ljubavi i miru, posvećujući se jedno drugom.

Pročitajte...Ivan Bosiljčić, moderni vitez: Život bih dao za Jelenu i naše dete

Komentari (1)

Loading
Marija

20:14 07.02.2021

Dragi Ivane, želim ti brz oporavak. Ti si jedna dobra duša koja je usrećila mnoge (među njima moju milu devojčicu Lenu koja se moli za tvoje zdravlje).