Celebrity News

Ivana Selakov otvorila dušu: Loša godina je iza mene!

Pevačica Ivana Selakov otvorila je dušu i otkrila da 2020. godinu neće pamtiti po dobrom.

Ivana Selakov otvorila dušu: Loša godina je iza mene!

Kao i za većinu pevača, i za Ivanu Selakov, 2020. godina bila je teška jer zbog pandemije koronavirusa nije imala nastupe. Kako kaže poštovala je mere koje je država propisala, a srećom,  ostavljala je novac za crne dane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)


- Štekovi su se trošili i crni dani su bili. Svi smo mi ostavljali neki novac sa strane, neku ušteđevinu. Živeli smo od toga svih ovih meseci. Nisam imala nastupe, nisam želela da radim na crno. Nisam se skrivala i pevala na privatnim žurkama, ništa nisam radila. Nadam se da će se sve promeniti. Ne žalim se, živim skromno. Iz kuće nisam izlazila i uspela sam da se sačuvam - rekla je pevačica za "Blic" i priznala

 

Pročitajte:Ivana Selakov otvorila dušu-  Odluka o odgajanju ćerke od koje mnogi zaziru

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

 - Loša godina je iza mene. Najviše u tom smislu da se sve promenilo u mojoj okolini, a verujem, i svim ljudima. Bili smo izolovani, drage osobe su nam bile bolesne, neki su ljudi i preminuli. Nismo mogli da radimo, sve se promenilo. Za mene ništa lepo, jedino je bilo sjajno što je moje dete proslavilo drugi rođendan. Živiš od danas do sutra, i to je to. - bila je iskrena Ivana.

Komentari (0)

Loading