Celebrity News

Voditeljka Nikolina Pišek i ćerka pronađene bez svesti, hitna pomoć intervenisala

Autor: | 08/02/2021

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka Una su ovog vikenda prošle kroz pakao nakon pucanja cevi u njihovom stanu u Zagrebu.

Voditeljka Nikolina Pišek i ćerka pronađene bez svesti, hitna pomoć intervenisala

Naime, u kući u Zagrebu, gde stanuje Nikolina sa suprugom, istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem, pukla je cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade, te su se Nikolina i Una su se otrovale ugljen-monoksidom.

 

 

 

Sve se desilo u noći između subote na nedelju. Nikolina se oko dvadeset časova čula sa Vidojem koji je zbog posla morao da dođe u Beograd, tada mu je rekla da je sa ćerkom došla iz grada i da će zajedno da gledaju film i odmaraju.

Instagram screenshot

 

 

 

Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat uveče i rekla kako njihova ćerka Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne oseća najbolje.

 

 

Nikolina se ovim povodom oglasila:

- Primljene smo ćerka i ja u nedelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu sa teškim trovanjem gasom. Slučajnost nas je spasla. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je odregovao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive. 

Muž nas je spasio

Međutim, njen muž Vidoje Ristović je insistirao da odu kod lekara odmah. 

Instagram screenshot

 

 

-Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspeo našeg bliskog prijatelja da dobije u te kasne sate. Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Posle su nas transportovali u bolnicu, malopre smo izašle iz bolnice.

Ona je naglasila da bi trebalo zakonom da se uvede alarm za gas, jer se tako mogu spasiti ljudski životi.

-Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se desiti najgori scenario.

Komentari (0)

Loading