Celebrity News

Anđelka Prpić o razvodu: Za razgovor sa sinom dobro smo se pripremili

Anđelka Prpić o razvodu od, sada već bivšeg supruga, Darija nije mnogo govorila do sada. Krah braka potvrdila je kratko istaknuvši da razvod ne znači i rat.

Anđelka Prpić o razvodu: Za razgovor sa sinom dobro smo se pripremili

Luka Šarac

Brak Anđelke i Darija Prpića završen je nakon devet godina. Nagađalo se da je uzrok razvoda preljuba sa njegove strane, ali ni glumica ni njen suprug nisu se oglašavali ovim povodom. Da je njihov brak okončan glumica je kratko potvrdila a sada i prvi put otkrila da je u teškim životnim momentima potražila pomoć psihoterapeuta.

- Pomišljala sam kakav to ja problem imam? Ima ljudi, koji nemaju šta da jedu, pa su ne daj bože žrtve nekih ozbiljnih stvari. Što bi moja mama rekla: "Nisi ti gladna, ti si besna". Vaspitani smo u tom duhu, da mislimo da je to bes. Ali ne, to je nasušna potreba. Da se malo pročešljaš, usmeriš, da proveriš sebe. I onda sam shvatila da nema potrebe čekati da se veliki problem desi. Naprotiv, još je bolje otići dok niste u velikom problemu ili da možda toga niste ni svesni. Ja to upražnjavam godinama. Ranije je to bilo jednom, dva put nedeljno, sada jednom u dve, tri nedelje. To je mentalna higijena koja je svima neophodna - rekla je Anđelka za „Super TV“ i priznala da tek ne fotelji padnu sve maske

Pročitajte:Dugogodišnje prijateljstvo dobilo epilog, Anđelka Prpić ima novu ljubav?

 

 

- Psihoterapeuti vam dođu, barem iz mog iskustva, kao odraz u ogledalu. Zapravo sve do čega vi dođete i šta iznesete je već u vama. Samo to izgovorite naglas i percipirate drugačije. Jako je važno kada neko ide na psihotarapije da je svestan da to želi, da mu treba pomoć bilo kakvog tipa. Razmišljala sam da li ću imati potrebu da se dopadnem doktorki, da je šarmiram, da sve bude u cilju da na kraju ona meni kaže: "Bravo Anđelka, kako ste vi divna osoba". A zapravo kada dođete na tu fotelju, konačno sve nametnuto otpadne, kao da vam neki serum istine ubrizgaju. I cenite te momente  ‒ rekla je Anđelka.

Anđelka Prpić o razvodu: Moj bivši muž i ja stvari nismo prepuštali slučaju

Ata Images

 

Pročitajte: Ovako je Anđelka Prpić prevarila supruga!


- Moj bivši muž i ja nismo stvari prepuštali slučaju. Nismo se pravili pametni, nego smo otišli da se konsultujemo s kim treba i kako treba pričati. Na kraju krajeva, ako nećete da idete kod nekoga, postoje knjige. Stvarno čovek o svemu danas može da se edukuje, informiše. Da se izbegne neka velika šteta. Ono što sam iz svega toga zaključila je da će dete stvari doživeti onako kako ih i vi doživljavate. Dakle, ne možete i ne treba lagati decu. Ako mogu da dam savet, konsultujte se sa stručnim licem, pomoći će vam, olakšati i bićete ponosni na sebe jer radite pravu stvar na pravi način i znajte da za sve postoji rešenje - ispričala je glumica.

Komentari (0)

Loading