Celebrity News

Raskoš na sve strane: Ovo je luksuzna vila u Frankfurtu gde će živeti Luka i Sofija

Luksuzna Vila Džon Kenedi sa pet zvezdica u kojoj će boraviti manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović ostavlja bez daha sa svojom neverovatnom ponudom.

Raskoš na sve strane: Ovo je luksuzna vila u Frankfurtu gde će živeti Luka i Sofija

Vila Džon Kenedi u svom sastavu nudi poslugu koja je na raspolaganju 24 sata, teretanu, spa-centar i veliko dvorište, idealno za malog Alekseja.

Naime, kako nisu uspeli da pronađu adekvatnu nekretninu u Franfurtu koja će u potpunosti ispunjavati njihove uslove, odlučili su se da započnu novo poglavlje života u hotelskom rizortu koji ima pet zvezdica i koji im nudi pregršt mogućnosti.

 

 

Par će iznajmili čitav sprat ovog luksuznog hotela. Najskuplji apartman u tom objektu košta 2.894 evra dnevno, pa bi u tom slučaju za 150 dana platili oko 500.000 evra.

Kako izvor navodi, oni su preko prijatelja koje Luka ima u Frankfurtu dobili su preporuku da im je najbolje da zakupe na neodređeni period porodični stan koji je pretvoren u intimni hotel. Interesantno je što ovde stanuje veliki broj poslovnih ljudi koji su zbog obaveza koje imaju u Nemačkoj prinuđeni da budu odvojeni od kuće.

 

 

Pored velikih soba i u drugim prostorijama ima dovoljno prostora za njihove životne potrebe. Ovaj kompleks ima i veliku teretanu gde Luka svakodnevno može da trenira, kao što je to činio dok su bili u Madridu, ali i spa-centar koji se nalazi u sastavu njihovog stana, te Sofija tu može maksimalno da uživa s malim Aleksejem. U slučaju da im dođu članovi porodice, imaju dovoljno mesta da ih ugoste - objašnjava izvor blizak paru, i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

-Imanje ima dvorište gde Sofija često može da boravi s Aleksejem, a osim toga blizu je i šetalište koje se pruža duž reke Majne, te će to biti idealna prilika za malog Jovića da uživa u prvim koracima. Koliko čitav prostor pruža maksimalnu privatnost, govori podatak da rizort poseduje nekoliko restorana internacionalne kuhinje, koja priprema brojne specijalitete. Uz sve to Sofija će imati dvadeset četiri sata poslugu koja će joj biti na raspolaganju.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

 

U narednim mesecima Miloševićeva ima u planu da pokuša svoj biznis da predstavi brojnim uspešnim damama u Nemačkoj, kako bi potencijalno mogla da osvoji tržište na kojem do sada još nije bila - dodaje izvor Blica koji je do detalja upućen u dešavanja iz njihovog života.

Poznata manekenka Sofija Milošević postala je majka majlog Alekseja u septembru prošle godine. U najtežim danima svetske pandemije, njegovo rođenje donelo je veliku radost njoj i njenom vereniku Luki Joviću.

Pročitajte... Sofija Milošević: Plašili su me pričama da ću nakon porođaja imati otromboljen stomak

 

 

Komentari (0)

Loading