Celebrity News

Nikolina Pišek zahvalna što je preživela: Ćerka i ja slavimo drugi rođendan

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka Una otrovale su se ugljen-monoksidom u njihovom domu u Zagrebu.

Nikolina Pišek zahvalna što je preživela: Ćerka i ja slavimo drugi rođendan

U kući u Zagrebu, u kojoj stanuje Nikolina sa suprugom, istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem, pukla je gasovodna cev koja obezbeđuje grejanje čitave zgrade, usled čega su se Nikolina i Una otrovale ugljen-monoksidom. Voditeljka se oglasila iz bolnice i istakla koliko je zahvalna što su ona i ćerka preživele trovanje.

Prijatelj Nikoline Pišek: Lupao sam, kad je otvorila video sam da dete nije dobro

 

 

- Naš drugi rođendan. Jer sam još uvek živa. Kao i moja devojčica. I kćerkica prijatelja koja je to poslepodne 06.02., bila kod nas na igranju. Samo zbog intuicije mog muža preživele smo trovanje ugljen monoksidom. Una je bila lakše otrovana od mene zbog razlike u visini, iz istog razloga su živi moji psi jer žive i dišu na tridesetak centimetara visine. A CO je lakši od vazduha. I prvo će napuniti gornje delove vaših stanova. Zavisno od kubikaže prostora i brzini kojom curi, i od visine vaših zidova - tim tempom će vas ubiti. Tiho. Bez alarmirajućih znakova da vaša vitalna tkiva upravo u tom trenutku odumiru. A taj proces se - u trenutku kad tihi ubica krene ulaziti u vaša pluća, vezivati se u krvi za hemoglobin i distribuirati se po vitalnim organima - upravo počinje događati. Stanična smrt - započela je Nikolina a potom i otkrila kako se oseća.

Pročitajte: Nikolina Pišek- Živim s traumom, strah ne prestaje

Instagram/Nikolina Pišek

 

 

- Jedna po jedna odumiru stanice vašeg moždanog tkiva, srca kojem tiho preti infarkt, jetre i bubrega. A vi ćete u tom trenutku osećati glavobolju, vrtoglavicu, srce će vam lupati, imaćete osećaj mučnine. Neće biti iritacije sluznice, neće biti šmrktanja, kašljanja, osećaja gušenja, osipa... Ničega što bi moglo naslutiti na to da se nalazite na putu prema večnom miru. Nećete biti niti bledi, ne. Niti plavičasti, niti ljubičasti. Ništa od toga -  pisala je Nikolina na svom Instagramu.

Instagram/Nikolina Pišek

 

 

- Možda ćete, kao i ja, popiti tabletu za smirenje jer će vam glavobolja i lupanje srca proći nakon sto se naspavate. I leći ćete. Poslednji put u svom životu, ukoliko nećete imati ludačku sreću kakvu smo imali mi. Zaspati i biti nesvesni onoga što sledi. Svetala hitne pomoći, policije, interventnih jedinica gradske plinare, vatrogasaca, plača i očaja vaših najbližih, sirena, žutih i plavih bljesaka rotirki na fasadi kao svedoka tragedije. Vas više nema. Kraj -  napisala je voditeljka i zamolila sve da vode računa o plinu i nabave detektore.

Komentari (0)

Loading