Celebrity News

Bogata naslednica Paris Hilton otkrila dugo čuvanu tajnu

Preduzetnica i starleta Paris Hilton nakon mnogo godina ćutanja smogla je snage da progovori o zlostavljanju koje je pretrpela kao tinejdžerka.

Bogata naslednica Paris Hilton otkrila dugo čuvanu tajnu

Tajna Paris Hilton je izašla na videlo jer je progorila o zlostavljanju koje je dugo mučilo i koje joj je napravilo traume za ceo život.

Direktorku internata „Provo Canyon” optužila je za emocionalno, fizičko i psihološko zlostavljanje dok je boravila u internatu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

– Zovem se Paris Hilton. Preživela sam institucionalno zlostavljanje i danas govorim u ime stotina hiljada dece koja su trenutno u sličnim ustanovama širom SAD – rekla je ona na početku svedočenja.

Svakodnevno zlostavljanje u internatu

Paris su roditelji poslali u internat kada je bila tinejdžerka, i tamo je provela 11 meseci. O svojim iskustvima prvi put je progovorila u „Jutjub” dokumentarcu „This is Paris” 2020. godine kada je ujedno optužila internat za zlostavljanje.

 

 

Tada je navela da je bila mesecima svakodnevno zlostavljana verbalno, psihički i fizički. Dodala je da je bila odsečena od spoljnog sveta i tvrdi da su joj bila uskraćena sva ljudska prava.

 

 

– Poslednjih 20 godina imala sam noćne more u kojima me usred noći otimaju dvojica stranaca, pretresaju me i zaključavaju u objektu. Volela bih da mogu reći da je to bio samo san, ali nije – dodala je Paris na svedočenju koje prenosi magazin „People”.

Nisam glupa plavuša

Paris Hilton imala je svega 19 godina kada se u prodaji pojavio njen porno-snimak "Jedna noć u Parizu", zbog čega je bivšeg dečka, autora videa, izvela pred sud. Bavila se manekenstvom, glumom i muzikom, bila privođena i hapšena, i postala glavni akter rijaliti šou-programa "Jednostavan život".

Nijedna od pomenutih aktivnosti, međutim, nije izazvala toliko pažnje kao film "Ovo je Paris", koji je nedavno objavila na svom "jutjub" kanalu. U emotivnom dokumentarcu otkrila je da se godinama svesno predstavlja kao glupa plavuša sa dečjim glasom, a potom je otvoreno govorila o odnosu s roditeljima, momcima, karijeri i detinjstvu u internatu.

 

Komentari (0)

Loading