Celebrity News

Ispovest Bojana Marovića: Bio sam gladan, nesrećan i depresivan

Poznati pevač Bojan Marović prvi put je govorio o teškim momentima koje je preživljavao na vrhuncu karijere, kada je uprkos velikoj popularnosti bio bez novca.

Ispovest Bojana Marovića: Bio sam gladan, nesrećan i depresivan

Ata Images

Poznati pevač Bojan Marović doživeo je velika razočaranja o kojima je sada prvi put govorio. Imao je velike novčane probleme, a priznaje da se često dešavalo i da bude bez novca.

– Nisam to nikada pričao, ali sam tokom života doživljavao strašne pljačke. Ščepali su me menadžeri kada sam bio veoma mlad, na vrhuncu karijere, nakon učešća na festivalu „Sunčane skale“ i sav novac koji sam zarađivao uzimali su za sebe. Nikada više nego tada nisam nastupao i imao koncerata, a kući sam odlazio nesrećan i depresivan. Dok sam studirao bio sam gladan. Nekada nisam znao u kom gradu ležem, a u kom se budim –  kazao je Marović – Trenutak kada sam shvatio da tako više ne može bio je onaj kada sam se probudio s pečatima na glavi i sa pramenovima kose u rukama. Tada sam pozvao majku i pitao je šta da radim, požalio joj se da nemam novca, a ona mi je rekla da ćemo sve zajedno, kao i uvek. Tada sam se i ošišao i rešio da krenem svojim putem. Da radim onako kako ja mislim da treba. 

Pročitajte: Bojan Marović - Bio sam odbačen i osuđivan

 

S obzirom na to da je Bojan poznat kao čovek koji ne skida osmeh s lica, našalio se i na račun Crnogoraca i otkrio da oni zapravo nisu lenji. 

– Nismo mi lenji, to se potpuno pogrešno uvrežilo kao stereotip. Mi smo spori. Mene kada neko nešto pita ja kažem: Pušti to, daj da popijemo kafu, sutra ćemo. U Beogradu sam našao svoj mir i iako možda tako ne deluje, ja stalno nešto radim. Ali, pošto je velika gužva i svuda je galama, ja puštam muziku i pesme da govore za mene. Poslednju pesmu objavio sam pre korone, a nova nadam se izlazi za desetak dana – kazao je Marović na K1.

Pročitajte:Bojan Marović iskreno - U Podgorici je kao da smo svi posvađani

Gledaoce je obradovao svojim vanvremenskim hitovima „Više te nema“ i „Tebi je lako“ i kazao da se uprkos nedaćama koje su nakon velikog uspeha tih numera usledile, tog perioda seća sa radošću i setom. 

– Tada se u muzici uživalo, i muzika se slušala i gledala na tim velikim festivalima u Budvi i Herceg Novom. Nakon tako velikih hitova uz koje su se ljudi voleli, grlili, ljubili i patili, celog života imaš veliku odgovornost – priznao je Marović. 

 
 

Komentari (0)

Loading